Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Tracks Eraser Pro v7.1010
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Tracks Eraser Pro v7.1010

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
hackers_kral Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 676
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hackers_kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tracks Eraser Pro v7.1010
    Gönderim Zamanı: 26-12-2007 Saat 00:35
Tracks Eraser Pro v7.1010
 


Tarayıcınızın ve windowsun bıraktığı izlerden kurtulun.
Bilgisayarda ister offline isterseniz online olun, yaptığımız her iş bir yerlerde iz bırakır. Sizden başka kullanıcıların bu izleri bulmasını istemiyorsanız veya güvenliğinizi ön planda tutmak isterseniz Tracks Eraser Pro yazılımını denemelisiniz.
Bu yazılım, bellek (the cashes), çerezler (cookies), tarihçe (history), yazılan adresler (typed URLs), otomatik tamamlanan adres çubuğu (autocomplete memory), index dosyası (index.dat), temp dosyası, çalıştırma, aç-kapa ve arama tarihçelerini, kurtarılan belgeleri gibi uygulamaların bıraktığı tüm izleri tek tıklamayla siliyor.
Ayrıca üretici sitesinden bulacağınız 50 farklı değişik eklentiler (plug-in) ile yaklaşık 100 farklı yazılım/uygulamanın bıraktığı izleri de silebilirsiniz. Bunlara örnek olarak; Realplayer, Mediaplayer, ve QuickTime gibi medya çalıcıların çalma listesi (playlist) ve kurtarılan ofis dosyalarının bıraktığı izler verilebilir.
Ayrıca Securely Erasing özelliği ile silinen dosyaların yeniden kurtarılmasını engelleyecek şekilde register bilgilerini dahi silebilirsiniz. yeni sürümde bulunan File Shreder ile dosyalarınızı küçük parçalara ayırabilirsiniz.
 
Download
http://rapidshare.com/files/72933959/Tracks_Eraser_Pro_v7.0.crostuff.net.rar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.168 Saniyede Yüklendi.