Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fotoğraf arama ve saklama derdine son
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fotoğraf arama ve saklama derdine son

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fotoğraf arama ve saklama derdine son
    Gönderim Zamanı: 22-12-2007 Saat 21:17
Fotoğraf arama ve saklama derdine son
 
 
Kişisel arşivinizde biriktirdiğiniz ya da internetten indirip derlediğiniz resimleri nerede nasıl saklayacağınızı düşünme derdi ve arayınca bulamama sorunu bu site ile sona erecek gibi görünüyor..

Kişisel arşivinizde biriktirdiğiniz ya da internetten indirip derlediğiniz resimleri her yerden ulaşılabilecek şekilde depolayabileceğiniz internet sitelerine her gün yenileri ekleniyor.

İnternet ortamındaki veri depolama siteleri genellikle ücretli hizmet verdikleri için rağbet görmemekte veya kurumsal müşteriler tarafından tercih edilmekte. Bireysel kullanıcıların yararlanabilecekleri siteler de ne yazık ki dilimize yabancı menüleri sebebiyle İngilizce bilmeyen kullanıcıları zor durumda bırakıyor.

Bu soruna çare olabilecek www.resimuploading.com sitesi Türkçe arayüzü ve kolay kullanımı ile en fazla tercih edilen sitelerden biri olmayı amaçlıyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.157 Saniyede Yüklendi.