Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Beşiktaş Holosko'yu resmen istedi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Beşiktaş Holosko'yu resmen istedi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beşiktaş Holosko'yu resmen istedi
    Gönderim Zamanı: 16-11-2007 Saat 03:05
 Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, yabancı oyuncu transfer etmeyi istediklerini belirterek, "Holosko’yu resmen istedik" dedi.

Lig TV’nin Futbol Gündemi programına katılan Engin, Holosko için resmi teklifi yaptıklarını belirterek, "Başka resmi teklifte bulunduğumuz oyuncu yok. Bunun yanında, hiçbir futbolcumuza teklif gelmedi. Yabancı oyuncu kontenjanımız dolu. Beşiktaş’ın menfaatleri neyse, onu yapacağız" diye konuştu.

Sinan Engin, başkan Yıldırım Demirören’in, transfer konusunda yetkiyi kendilerine verdiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Transferleri bundan sonra ben ve Ertuğrul hoca yapacağız. Carew’e bile el attık ama Türkiye’ye gelmiyor. Camia bize güvensin. Doğru iş yapmazsak, o zaman ne yaparlarsa yapsınlar. Biz Şampiyonlar Ligi’ne katıldık ve para kazandırdık. Bir miktar paramız bloke oldu. Bize süre versinler. Ocak ayının ardından mayısı da atlatalım, güzel günler gelecek. Beşiktaş’ta iyi futbolcular var. Daha da faydalı olabilirler.

Takım mayıs ayında iyi oynamazsa sorumluluk benimdir. Eğer olmazsa bir daha Beşiktaş’ın önünden geçmeyiz. Takımda kim iyiyse o oynayacak. Üst düzey transfer konusunda bütçe hazırlığı var. Takımdaki bütün oyuncular pırıl pırıl çocuklar ve iyi oyuncular, ama daha faydalı olabilecek oyuncular da bulabiliriz." Engin, bu sezon şampiyon olacakları iddiasında bulunarak, "Geçen sene şampiyon olan Fenerbahçe kaç puan kaybetti. Taraftar bize destek olsun.
Ligin ikinci yarısında Avrupa maçları bitecek. İkinci yarıda tempo düşecek ve ağır maçlar çıkarmayacağız" dedi.

Genel menajer Engin, Ricardinho’dan memnun olduklarını, eski Fenerbahçeli oyuncular Rüştü ile Mehmet Yozgatlı’da da hayal kırıklığı yaşamadıklarını ifade ederken, "Keşke Sergen gibi yerli veya yabancı bir futbolcu bulabilseydim" açıklamasını yaptı.

Kaleci Rüştü’nün sakatlığının geçtiğini kaydeden Sinan Engin, tecrübeli kalecinin takımdaki oyunculara iyi ağabeylik yaptığını da dile getirdi.
Sinan Engin, takım kaptanının İbrahim Üzülmez olduğunu, ama bu oyuncunun takım lideri olmadığını kaydetti.

TARAFTARLARIN TEPKİSİ
Beşiktaşlı taraftarların Sivasspor maçındaki tepkilerine de değinen Engin, taraftarı her zaman haklı gördüklerini, ancak Sivasspor maçındaki tepkilerinde haklı bulmadığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool karşısında alınan 8-0’lık yenilgiyi hazmedemediğini vurgulayan Engin, şunları söyledi:

"Çektiğim vicdan azabını iyi bilirim. Taraftar bu skora tepkisinde haklıydı. Eğer Beşiktaş’ı seviyorsan bize destek ver, futbolcularına sahip çık. Onlara 8-0’lık yenilgiyi yaşatmamalıydık. Böyle bir sonucu kabul etmiyorum. Sivasspor maçında takım gol atıyor, benimle ilgili tezarühatlar yapılmaya başlanıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray bizden daha çok para harcamış. Başkan Yıldırım Demirören 3.5 yıldır kulübün başında.

Onunla beraber kim görev yaptıysa, hepsi sorumludur. Başkan tek başına kararları vermiyor. Demirören’i tek başına bırakmamak lazım. Döneminde her yıl kupa alınmış, kötü bir tablo yok." Siyah-beyazlı takımın genel menajeri, Liverpool karşısında alınan 8-0’lık yenilginin, Beşiktaşlı’nın psikolojisini bozduğunu belirterek, "8-0’lık yenilgi olmasaydı, belki yönetim kurulu Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkma kararını sürdürecekti. PAF takımıyla çıkma konusu benim kararım değil. Kimse başkanı suçlamasın. Biz o gece bir toplantı yaptık.

Kimse bu fikre karşı çıkmadı. Canımız çok yandı. Geçen sene Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç, kupa finalinden sonra çok ağır konuştu ve bu açıklamadan sonra lig değişti. Her şeyi başkanın üstüne yıkmamak lazım. ’Çok sağlam bir tepki koyalım’ diyen taraftar oldu" şeklinde konuştu.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.