Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Tasarımcılar için yazılımda devrim
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Tasarımcılar için yazılımda devrim

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tasarımcılar için yazılımda devrim
    Gönderim Zamanı: 06-10-2007 Saat 06:22
 
Tasarımcılar için yazılımda devrim
 
 
Tasarım yazılımlarıyla ünlü Adobe, 25 yıllık tarihindeki en büyük yazılım duyurusunu gerçekleştirdi. Adobe Creative Suite 3 yaratıcı iş akışları için bir devrim niteliğinde.

Dünyanın en büyük yazılım firmalarından biri olan Adobe, yaratıcı iş akışının her gereksinimi karşılayan ve pazar lideri olan tasarım ve geliştirme araçlarının biraraya geldiği, araçlar arasındaki entegrasyonu en üst noktalara taşıyan Adobe Creative Suite 3 ürün ailesinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Adobe'nin yeni Creative Suite 3 ürün ailesi, Adobe ve Macromedia ürünlerinin tüm özelliklerini biraraya getirerek, tasarımcıların ve uygulama geliştiricilerin basılı, web, mobil, interaktif ya da taşınabilir ve etkileşimli film ve video üretiminde yaratıcılık ihtiyaçlarına farklı seçenekler sunuyor. Adobe Creative Suite 3 ailesinde hepsi yepyeni olan altı farklı paket bulunuyor.

Adobe Creative Suite 3 Design Premium ve Design Standard paketleri, Adobe Creative Suite 3 Web Premium ile Web Standard paketleri ve Adobe Creative Suite 3 Production Premium paketi. Adobe Creative Suite Master Collection ise 12 adet yeni Adobe tasarım ve geliştirme aracını tek bir kutuda birleştiren pazardaki gelmiş geçmiş en bütünleşik yaratıcılık ortamı olarak kullanıcılarla buluşuyor.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.