Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kuralları uyguladım
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kuralları uyguladım

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kuralları uyguladım
    Gönderim Zamanı: 30-09-2007 Saat 22:13
 


Kuralları uyguladım

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Hakan Şükür ve Lincoln'u Beşiktaş maçında kadroya almayarak kuralları uyguladığını söyledi.

Alman teknik direktör, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, maçtan önce son 10 saatteki gelişmelerden sonra bugün işlerinin zor olduğunu belirtirken, ''Bizim kulübümüzün de kimi kuralları var. Benim görevim o kuralları uygulamak ve uyguladım. Bunların tamamı benim düşüncelerim değil ama sezon başında kulübün çıkarları için ortak aldığımız kurallar vardı. Benim için o konu tamamıyla kapanmıştır. Bu olaylar bugünkü maça yönelikti, yarından itibaren herşey sürecek'' diye konuştu.

''Yönetim kurulu, bugün yaptıklarımı, haziran ayında benden istemişlerdi'' ifadesini kullanan Feldkamp, şöyle devam etti:

''Benden istediklerini yaptım yalnızca. Şimdi o kararı almadan önce yönetimle görüşmedik, aldıktan sonra da yönetimin sonuna dek arkamızda olduğunu gördük.''

Alman çalıştırıcı, basın mensuplarının ''Bu futbolcuları uyarabilirdiniz'' demesi üzerine de, ''O tür bir uyarıya gerek yok. Sezon başından beri Florya'dayız, kuralları herkes biliyor ama bir daha hatırlatmaya gerek yok'' dedi.

Bu sabah maç taktiğini değiştirmenin kendisi için zor olduğunu da belirten Feldkamp, ''Asıl bu gelişmelerden dolayı oluşan atmosfer çok zor oldu. Burada hiçbir şey olmamış gibi, basit birşey olmuş gibi göstermek tamamıyla yalan olur'' diye konuştu.

Feldkamp, bu konuyla ilgili futbolculara bir konuşma yasağı koymadığını da belirtirken, bu kararı vermesini de, ''30 yıldır bu mesleği yapıyorum. İyi insanların 10 kararından 8'i doğru olur. Zaten böyle olmazsa iyi olmazlar'' diye açıkladı.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.