Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Şöhret Beckham'ı Bıktırdı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Şöhret Beckham'ı Bıktırdı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
eren_tufekci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03-05-2007
Konum: İstanbul
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı eren_tufekci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şöhret Beckham'ı Bıktırdı
    Gönderim Zamanı: 08-07-2007 Saat 04:56
 İspanya Ligi şampiyonu Real Madrid'ten ABD'nin Los Angeles Galaxy takımına transfer olan İngiliz futbolcu David Beckham, ''Uzun zamandır insanlardan kaçmaya çalışıyorum'' dedi.

Portekiz'in Diario de Noticias gazetesine demeç veren Beckham, ABD'deki yeni hayatında, arkadaşı ünlü aktör Tom Cruise'un Beverly Hills'deki evinin yanında aldıkları evde rahat bir yaşam sürmeyi umduğunu söyledi.

Medyatik biri olmasından dolayı Avrupa'daki hayatının kısıtlı olduğundan yakınan Beckham, ''Amerika'da ilgiler ve baskılar sadece sinema artistlerine. Tekrardan aşırı baskılı olmayan bir hayata dönmek, çocuklarımın ellerinden tutarak sokaklarda dolaşmak ve normal bir insan gibi muamele görmek benim için çok hoş olacak. Los Angeles'da her şey daha kolay olabilir'' şeklinde konuştu.

Yeni takımı Los Angeles Galaxy'i Tom Cruise'un alacak olmasıyla ilgili olarak da Beckham, ''Bazıları beni, Tom'un işçisi olarak düşünebilir. Eğer bana bunu sorarlarsa 'evet' diyeceğim'' dedi.
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.173 Saniyede Yüklendi.