Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ’Maç için heyecanlıyız’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

’Maç için heyecanlıyız’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ’Maç için heyecanlıyız’
    Gönderim Zamanı: 11-03-2006 Saat 04:09
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, hafta sonunda Trabzonspor ile önemli bir maç yapacaklarını söyledi.
Gerets, Fenerbahçe ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında takımının sergilediği futboldan memnun olduğunu ifade ederek, ''Şimdi Trabzonspor ile önemli bir lig maçı oynayacağız. O yüzden heyecanlıyız'' dedi.
 
Trabzonspor'da cezası biten Gökdeniz'in oynayabilecek olmasının kendilerini ilgilendirmediğini kaydeden Gerets, ''Gökdeniz'in ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu biliyoruz ama biz kendi takımımızla ilgileniyoruz'' diye konuştu.
 
Kupa maçında Kadıköy'den üzülerek ayrıldığını kaydeden Gerets, ''Fenerbahçe maçı bizim neden liderliğe geldiğimizi gösterdi. O maçta da kaliteli bir futbol sergiledik ama netice kötüydü. Oyuncularımın sergilediği futboldan memnunum. Dün de kupada karşılaşabileceğimiz rakipleri izledik. Beşiktaş-Kayserispor maçı da kaliteli bir maç oldu.Sonuçta Kadıköy'den üzülerek ayrıldık ama futbol açısından gösterdi ki her sahada kendimize güvenimiz sonsuzdur. Bu umutla ileriye bakıyoruz'' diye konuştu.
 
Trabzonspor maçı öncesi orta sahadaki eksiklerle ilgili antrenmanlarda çalışmalar yaptıklarını belirten Gerets, orta sahayı değişik isimlerden oluşturacaklarını sözlerine ekledi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.