Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - O artık 'Kırmızı Şeytan'
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

O artık 'Kırmızı Şeytan'

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: O artık 'Kırmızı Şeytan'
    Gönderim Zamanı: 22-12-2006 Saat 01:13
 İngiltere Premier Lig lideri Manchester United'ın çiçeği burnunda transferi Henrik Larsson, takımının antrenman sahasına yaptığı ziyaretin ardından basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ocak ayından 12 Mart'a kadar Manchester United'la kiralık olarak sözleşme imzalayan 35 yaşındaki tecrübeli İsveçli golcü, teknik direktör Alex Ferguson'un kendisine transfer teklifi yaptığı zaman hayır demesinin mümkün olmadığını söyledi. Yeni takımının antrenmanına katılan ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Larsson, burada yaptığı açıklamada, "Kulübün, benim oynamaya başlayacağım dönemde nasıl zor bir süreçten geçeceğinin farkındayım. Manchester United büyük bir kulüp, büyük bir tarihe ve geleneğe sahip. Burada olduğum için mutluyum ve takımıma yardım edeceğimi ümit ediyorum" dedi. Larrson, yaşının ilerlediğini ve bundan sonra büyük bir takımda forma giyemeyeceğini düşündüğü bir sırada bu teklifi aldığını da vurgulayarak, "Transfer teklifini duyduğum zaman bunun kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşündüm. 35 yaşındayım. Böyle bir teklifi beklemiyordum. Ferguson'un teklifine hayır diyemezdim." diye konuştu.

Larsson, televizyonda izlediği yıldızlarla şimdi aynı takımda oynayacak olmasına da değinerek, "Çok heyecan verici. Televizyonda izlediğim yıldız futbolcularla şimdi beraberim. Onlara karşı dünya kupalarında oynamıştım. Büyük futbolcular ve dünya çapındaki yıldızlarla birlikte daha iyilerini yapacağız" şeklinde sözlerini ifade etti.

Larrson, bir hafta takımıyla birlikte antrenmanlara çıkacak ardından da Noel tatili için İsveç'e dönecek. İsveçli yıldızın tatilini tamamladıktan sonra ise, Manchester United formasıyla ilk kez, 7 Ocak'ta Aston Villa'yla yapılacak İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 3. tur maçında sahaya çıkması bekleniyor.O%20artık%20Kırmızı%20Şeytan

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.