Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Beni F.Bahçe sıfırladı"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Beni F.Bahçe sıfırladı"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Beni F.Bahçe sıfırladı"
    Gönderim Zamanı: 21-11-2006 Saat 18:24
 
G.Saray’ın eski İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Aksiyon dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz sezon “F.Bahçe, G.Saray’ı geçti” şeklinde verdiği beyanatın kariyerini zedelediğini anlatan Gürsoy, “Benim kariyerimi F.Bahçe sıfır yaptı. Fener önde dedim de takımımı bıraktım mı ki? Her ne gerekiyorsa yaptım. Camia silkelendi, seyirci sahip çıktı Allah’ın yardımıyla şampiyon olduk” dedi. G.Saray Lisesi’nin mütevelli heyetinde olduğunu söyleyen Gürsoy, “Geçen gün liseye gittim. On öğrenciden 7’si Fener’i tutuyor. Durum çok vahim” ifadelerini kullandı. Gürsoy kendi döneminde amigolara para ödemediklerini belirterek “Ben bıraktıktan sonra kesinlikle amigolara para ödendi” diye konuştu.

“Hakan Şükür bırakmalı”
“Hakan Şükür’ün yerinde olsam futbolu bırakırım” diyen Ergun Gürsoy, “Belli bir şöhretten sonra ben olsam yapmam. Hakan Şükür’ün iyi bir hayatı var. Hitabeti çok iyi. Çok rahat teknik direktör olabilir. Yorumcu olabilir. Bence bırakabilir” ifadelerini kullandı. Yöneticiliğinde bazen hatalar yaptığını itiraf eden Gürsoy, “Transfer yapacağım zaman adam allameyi cihan olsa, eğer boylu postlu değilse, yakışıklı değilse transferine onay vermezdim. Fatih Terim’le çok atışırdık o zamanlar. Seyircilerin alay edebileceği bir isim olmayacak gibi takıntılarım vardı. Ribery’yi bana göstermediler. Çok iyi futbolcu ama, görseydim almazdım onu” dedi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.