Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Sivas, Trabzon'u tek golle uğurladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Sivas, Trabzon'u tek golle uğurladı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
sayko Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge
Fıkra ve spor bölüm moderatörü

Kayıt Tarihi: 09-09-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı sayko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sivas, Trabzon'u tek golle uğurladı
    Gönderim Zamanı: 20-11-2006 Saat 02:02

Geçen hafta Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek büyük sükse yapan Sivasspor, son 4 haftada gol atamayan ve 1 puan toplayabilen Trabzon'u evine puansız gönderdi..

MAÇ BAŞLADI
3. dakika. Henüz gol yok. Sivasspor rakip yarı sahada Hakkı ile serbest vuruş kullandı. Uzak mesafeden çekilen şut Trabzon savunmasına çarparak kaleci Jefferson'nun ellerinde kaldı.

4. dakika. Sivasspor sol kanattan Balili ile etkili geldi. Bu futbolcunun sıfıra kadar inerek ceza sahasına yerden ortaladığı topu Trabzonspor savunması karşıladı.

İlk bölümlerde Sivasspor Trabzon karşısında daha etkili bir futbol sergiliyor.

5. dakika. Sol kanattan Trabzon serbest vuruş kullandı. Arka direğe kesilen topu Trabzon savunması kornere çeldi.

6. dakika. Serdar Topraktepe köşe atışını kullandı. Bordo-Mavili takımın savunması bu topuda karşıladı. Sivasspor'un ilk dakikalarda rakip kalede gol için baskısı var. Trabzon yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.

7. dakika. Sivasspor sağlı sollu ataklarla Trabzon kalesine yükleniyor. Sağ kanattan gelişen atakta meşin yuvarlak ceza sahasının hemen önündeki İlhan'a geldi. Bu futbolcunun sert şutu direği yalıyarak auta çıktı. Sivasspor adına şansız bir an.

 8. dakika. Sahada Sivasspor'dan Mehmet Yıldız ve Trabzonspor'dan Çağdaş birbirlerinin üzerine yürüdü. Maçın hakemi iki futbolcuya da sarı kartını gösterdi.

9. dakika. Sivasspor yine Trabzon kalesine etkili geldi. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan topa Yasir altıpas üzerinde ayak koyamadı. Yerden seken top kaleci Jefferson'da kaldı.

16. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Trabzon bu bölümlerde oyunda dengeyi sağladı. Sivasspor'un ilk anlardaki sürati kesilmiş görünüyor.

 17. dakika. Trabzonspor atağı Gökdeniz ile etkili geldi. Rakip ceza sahasına süratle giren Gökdeniz, Hakkı tarafından indirildi. Hakem serbest vuruşu Trabzon'a verdi. Hakkı bu pozisyonda sarı kart gördü. Bordo-Mavililer tehlikeli bir noktadan serbest atış kullanacak.

20. dakika. Bir önceki pozisyonda Gökdeniz bir süre yerde kaldı. Bu oyuncunun tedavi için kenara alındığı anda serbest vuruşu Marcelinho kullandı. Brezilyalı futbolcunun şutunda meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

25. dakika. Karşılaşmada golsüz eşitlik devam ediyor. Bu anda Trabzonspor Gökdeniz ile Sivas kalesine etkili geldi. Ceza sahasının önüne kadar meşin yuvarlağı taşıyan Gökdeniz sol kanattan bindiren Marcelinho'ya pasını bıraktı. Brezilyalı futbolcunun ceza sahasına yerden gönderdiği topu Sivas savunmasında Hakkın son anda ayak koyarak uzaklaştırdı.

33. dakika. Sivasspor, Mehmet Yıldız ile Trabzon kalesinde etkili ataklar geliştiriyor. Sağ kanattan rakip ceza sahasına şık çalımlarla giren Sivaslı futbolcu sıfırdan kötü orta yapınca takımı adına tehlikeli bir atağı sonlandırdı.

34. dakika. Trabzonspor atağı sağ kanattan gelişti. Ferhat atağa katıldı. Genç futbolcunun arka direğe kestiği topa Umut hareketlenip ayak koydu. Vuruş etkili olmayınca top Umut'tan auta çıktı.

39. dakikada orta alandan topla hareketlenen Mehmet, meşin yuvarlağı uygun durumdaki Yasir'e verdi. Yasir'in ceza alanı dışından sert vuruşunda savunmaya çarpan topu penaltı noktası üzerinde önünde bulan Mehmet'in şutunda, defansa çarpan meşin yuvarlak kaleci Jefferson'da kaldı.

40. dakika. Sivasspor sağ kanattan Balili ile etkili oldu. Bu futbolcu Çağdaş'ı şık bir çalımla oyundan düşürdü. Sağ kanatta önündeki boşluğu değerlendiren Sivaslı futbolcu ön direğe hareketlenen Mehmet Yıldız'a yerden pasını attı. Kaleci Jefferson bu futbolcunun acısını kapatarak şut atmasına mani oldu. Mehmet Yıldız'ın ceza sahasının içine çevirdiği topa Balili hareketlendi. Trabzon savunması bu futbolcunun şut atmasına izin vermedi.

43. dakika. Maçta artık son dakikalar. 0-0 eşitlik devam ediyor. Bu dakikada Sivas yine Trabzon kalesinde etkili oldu. Sağ kanattan Balili, Mehmet Yıldız'dan aldığı pasla ceza sahasının içinden şutunu attı. Jefferson'nun ön direkte kaldığı anda meşin yuvarlak gol çizgisine pralel geçti.

45. dakika. Mücadelede normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika gösterdi. Sivasspor ilk yarının son anlarında üstünlük golü için rakip kalede daha fazla görünüyor.

 45+1 dakika .İlk yarının uzatma anlarında rakibine sert giren Trabzonsporlu Marcelinho hakemden sarı kart gördü.

Mücadelenin ilk yarısı sona erdi. İlk yarı 0-0 beraberlikle bitti

Stat:
4 Eylül
Hakemler: Cüneyt Çakır, Alpaslan Dedeş, Süleyman Özay,
    
Sivasspor: Petkoviç, Servet, Hakkı, Fransergio, Cem Can, İlhan, Yasir,
Serdar Topraktepe, Musa Kuş, Balili, Mehmet Yıldız
    
Trabzonspor: Jefferson, Stepanov, Çağdaş, Musa Büyük, Ferhat, Hasan Üçüncü, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Marcelinho, Gökdeniz, Umut Bulut
    
Sarı Kartlar: Dk. 8 Mehmet Yıldız, Dk. 18 Hakkı (Sivasspor), Dk. 8 Çağdaş, Dk. 37 Hasan Üçüncü, Dk. 45 Marcelinho (Trabzonspor


MAÇTA İKİNCİ YARI

 
Trabzon'da ikinci yarıda Marcelinho yerini Szmykowiak'a bıraktı. İkinci yarı Bordo-Mavili futbolcuların vuruşuyla start aldı.

48. dakika.
Trabzonspor ikinci yarının hemen başında Gökdeniz ile gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta Sivasspor savunmasının arkasına atılan topa hareketlenen Gökdeniz kaleci Petkoviç'ten önce topa ayak koydu. Ağlara doğru giden topu son anda Servet uzanarak kornere çeldi. Sivas adına şanslı bir an. Köşe atışından sonuç gelmedi.

55. dakika. Trabzon atağında Gökdeniz rakibini geçtiği anda yerde kaldı. Hakem serbest atışı Trabzon'a verdi. Atışı Szmykowiak kullandı. Ceza sahasına gönderilen topu Kırmızı-Beyaz takımın savunması karşıladı.

56. dakika. Karşılaşmanın ikinci yarı ilk yarıya göre daha tempolu geçiyor. İki ekipte rakip kalede gol için ataklar geliştirmek istiyor. 0-0 eşitlik devam ediyor.

Sivas atağında Yasir yerde kaldı. Trabzonspor ceza sahasının 5-6 metre kadar dışında. Atış için Hakkın topun gerisinde. Sivassporlu futbolcunun sert şutu Trabzonspor barajından döndü. Atak sol kanattan devam ediyor. İlhan'nın ceza sahasına yaptığı ortayı Stephanov kafa ile kornere çeldi.

58. dakika. Trabzonspor sağ kanattan ani bir atak şansı yakaladı. Szmykowiak rakip yarı sahaya topla birlikte geçti. Çek yıldız ters taraftan bindiren Umut'a uzun bir pas çıkartmak istedi. Servet tehlikeli olabilecek bu atakta topa ayak koyarak pasın Umut'a gitmesine mani oldu.

60. dakika. Karşılaşmada tatlı sert bir futbol var. Zaman zaman sinirler geriliyor. 0-0 eşitlik devam ediyor. Çağdaş iki mücadelede yerde kaldı. Tedavisi için oyun bir süre durdu.

65. dakika. Trabzon atağı sol kanattan Mehmet Keçeli ile etkili gelişti. Bu futbolcunun ceza sahasına yaptığı ortaya Szmykowiak hareketlendi. Kaleci Petkoviç zamanında kalesinden çıkarak Çek yıldızdan önce topa kaparak sahip oldu.

69. dakika. Trabzon atağında Gökdeniz, rakip ceza sahasına sol kanattan girdiği yerden şutunu attı. Kaleci Petkoviç direğin dibinden topu kapanarak kontrol etti.

 70. dakika. Trabzonspor'da Musa Büyük rakibine yaptığı sert hareket sonrası sarı kart gördü.

 73. dakika. Sivasspor, Balili'yi Trabzonspor savunmasının arkasına kaçırdı. Golcü isim ceza sahasının önünde buluştuğu topu kaleye vurdu. İlk pozisyonda kaleci Jefferson meşin yuvarlağı karşıladı. Seken topu takip eden Balili, Jefferson'nun elinin altındaki meşin yuvarlağı 2 metreden Trabzon ağlarına bıraktı.



Balili'nin golüyle Sivasspor, Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçti.

 80. dakika. Sivasspor'da Balili, yerini Anderson'a bıraktı.

 82. dakika. Trabzon'da Musa Büyük, yerini Cem'e bıraktı.

 84 dakika. Oynanıyor. Trabzon beraberlik golü için bastırıyor. Gökdeniz Sivas savunmasının arkasına atılan topa hareketlendiği anda İlhan tarafından indirildi. Hakem serbest vuruşu verdi. İlhan yaptığı hareketten sonra sarı kart gördü.

85. dakika. Trabzonspor ceza sahasının hemen önünden Çağdaş ile serbest atışı kullandı. Sivasspor 6 kişilik bir baraj kurdu. Çağdaş'ın vuruşu savunmadan sekerek kornere çıktı.

86. dakika. Maçta artık son dakikalara girildi. Sivasspor'un Trabzonspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

 87. dakika. Sivasspor'da Mehmet Yıldız yerini Water'e bıraktı. Son bölümlerde Trabzonspor beraberlik golü için Sivasspor kalesine yükleniyor.

89. dakika. Oynanıyor. Sivasspor, Water ile rakip yarı sahaya geçti. Bu futbolcu sağ taraftan ceza sahasındaki Anderson'a ortasını yaptı. Jefferson bu topu kalesinden çıkarak kontrol etti.

90. dakika. Trabzonspor bu dakikada beraberlik golüne Umut Bulut ile çok yaklaştı. Hasan sağ kanattan rakip savunmanın arkasına sarkan Gökdeniz'i ceza sahasında topla buluşturdu. Gökdeniz altıpas üzerine ortasını yaptı. Kaleci Petkoviç'in ön direkte kaldığı anda Umut Bulut boş pozisyonda topla buluştu. Bordo-Mavili futbolcu çok uygun durumda topa kötü bir vuruş yaptı. Direğin dibine vuran top auta çıktı. Trabzon beraberlik golünü kaçırdı.



Maçın normal süresi sona erdi. Maçın hakemi normal süreye 5 dakika ilave etti,

90+1 dakika Sivasspor ilk uzatma dakikasında 2. gole çok yaklaştı. Rakip ceza sahası içinde topla buluşan Anderson, penaltı noktası üzerinde topu kalenin üzerinden auta vurdu.

Mücadelenin uzatma dakikaları büyük heyecana sahne oluyor. Trabzonspor tüm hatlarıyla beraberlik golü için Sivasspor kalesine yükleniyor. Sivas'ta rakip kalede hızlı ataklarla 2. golü arıyor.

90+5. dakika. Trabzonspor, maçın son anlarında rakip ceza sahasının önünden serbest vuruş kullandı. Gökdeniz'in şutunda top baraja takıldı. Hakem bu ataktan sonra maçın son düdüğünü çaldı.

Sivasspor, Balili'nin attığı golle Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

MAÇ SONUCU: SİVASSPOR: 1-0 :TRABZONSPOR

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.173 Saniyede Yüklendi.