Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Beşiktaşlı futbolcular çok rahat!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Beşiktaşlı futbolcular çok rahat!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
sayko Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge
Fıkra ve spor bölüm moderatörü

Kayıt Tarihi: 09-09-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı sayko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beşiktaşlı futbolcular çok rahat!
    Gönderim Zamanı: 19-11-2006 Saat 20:34
 
En zor şartlarda bile Fenerbahçe'ye karşı başarılı olduklarını belirten Beşiktaşlı futbolcular, "Her zaman yendik, yine yeneriz" diyerek iddialı konuşuyor.

Sezona yüksek bedelli transferlerle ve büyük umutlarla başlayan, ancak hem ligde hem de UEFA Kupası'nda hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi öncesi ümitli... Sezonun belki de en kritik maçına çıkacak olan siyah-beyazlı takımda yüzler gülüyor. Bunun başlıca sebebi de Beşiktaş'ın her "Kazanamazlar" denilen maçta Fenerbahçe'yi devirmesi. Üstelik bu maçların büyük bölümü Kartal adına, 'destansı' sonuçlar doğuruyor. Cordoba'nın atıldığı ve Pancu'nun kaleye geçtiği maçta bile sarı-lacivertlileri mağlup etmeyi başaran Beşiktaş adeta Fenerbahçe'nin kabusu oluyor.

'YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK'
Kendi aralarında toplanan Beşiktaşlı futbolcular bu duruma özellikle değindiler ve "F.Bahçe'yi her zaman yendik, yine yeneriz. Biz değil onlar düşünsün. Yeter ki sahaya çıktığımızda kenetlenip gücümüzü ortaya koyalım. Bunu yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok" dediler. F.Bahçe'ye karşı gösterilen başarı bir kısım Beşiktaşlı'ya göre ise uzun vadede takımın aleyhine oluyor. Bu kesim, derbi galibiyetine temkinli yaklaşıyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.