Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Sinema
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - KURTLAR VADİSİ’NE RAKİP GELİYOR!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

KURTLAR VADİSİ’NE RAKİP GELİYOR!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: KURTLAR VADİSİ’NE RAKİP GELİYOR!
    Gönderim Zamanı: 10-03-2006 Saat 09:08
Kurtlar Vadisi'ne büyük rakip
Önce sinemaya aktarılması düşünülen Cüneyt Ülsever'in 'Hacı' adlı romanı, televizyon dizisi oluyor. Türkiye'nin pek çok gerçeğinin yansıtılacağı dizide Hacı rolünü, ilk kez uzun soluklu bir dizi çalışmasının içine giren Tuncel Kurtiz üstlenecek. Konusuyla Kurtlar Vadisi'ni anımsatan dizinin diğer önemli oyuncuları ise Aytaç Arman ve Oktay Kaynarca.



Gazeteci-yazar Cüneyt Ülsever'in 'Hacı' adlı romanı televizyon dizisi oldu. Ajan savaşlarından türban çekişmesi ve radikal dinci teröristlerin ailelerine kadar Türkiye'de yaşanan pek çok gerçek konu, bu dizi ile ekrana gelecek. Önceleri bir sinema filmi olarak hayata geçirilmesi düşünülen 'Hacı' için; Kadir İnanır ile Tarık Akan'a birlikte oynaması için teklif götürülmüştü. Ancak iki ünlü oyuncunun teklifi kabul etmemesi üzerine film projesi, yapımcılar tarafından dizi projesine dönüştürüldü. İnanır ve Akan'ın kabul etmediği iki başrol, proje diziye dönüşünce iki usta oyuncu Tuncel Kurtiz ve Aytaç Arman'a teklif edildi. Dizinin diğer iki önemli oyuncusu ise Oktay Kaynarca ve Deniz Seki olacak.

YİNE BİLMECE ÇÖZÜLECEK
Ülkede yaşanan dini terör olaylarının yanı sıra, işadamları, müteahhitler ve yabancı ajanlar arasındaki ilişkileri konu alan dizinin baş karakteri olan 'Hacı'yı Tuncel Kurtiz, kardeşini ise Aytaç Arman oynayacak. Arman'ın sevgilisi olarak da şarkıcı Deniz Seki ekrana gelecek. Dizinin ilerleyen bölümlerinde rol ağırlığı artacak olan kahraman polis amiri rolü ise; Kurtlar Vadisi'nde 'Çakır' rolüyle gönüllerde taht kuran Oktay Kaynarca'nın olacak. 'Hacı'nın dini örgütlere karışan oğlunu canlandırması içinse görüşmeler halen devam ediyor. Ancak bu rol için şimdiye dek gösterilen en güçlü aday Şevket Çoruh. Yapımcılığını Bülent Bilgiç ve Şerif Gören ortaklığındaki Naz Film'in üstlendiği Hacı'nın senaryosu Berrin Tekdemir'e ait. Yönetmen koltuğunda Aydın Sayman'ın oturacağı dizinin çekimleri, önümüzdeki günlerde Kayseri, Ankara ve İstanbul'da başlayacak.

KURTİZ İÇİN BİR İLK
Dizinin baş karakteri olan Hacı'yı canlandırması için uzun bir süre arayış içine giren Şerif Gören ve Bülent Bilgiç, birçok ödüllü filmde rol alan Tuncel Kurtiz'de karar kıldı. Almanya ve İsveç'deki tiyatro çalışmalarına rağmen kendi ülkesinde hiç sahneye çıkmamasıyla tanınan Kurtiz, aynı zamanda ilk kez uzun soluklu olması beklenen bir dizi film çalışması içine giriyor.

Mafya-siyaset ilişkisi

'HACI' lakaplı Hayrullah Gesili, Kayseri'de çok sayıda bulunan muhafazakar yapıdaki yatak-kanepe üreticilerinden biridir. Hayrullah Gesili, oğlu evden kaçıp adı dini terör örgütlerine karışınca güvenlik güçlerinden baskı görmeye başlar. Bir de Ankara'da müteahhitlik yapan, mafya ve gece alemiyle iç içe yaşayan Faruk adlı bir kardeşi vardır. Sevgilisi ise Amerikan gizli servisleri tarafından kullanılan, bakanlarla ve milletvekilleriyle içli dışlı bir kadındır. Kardeşi siyasi ve ticari cinayetlerin zanlısı olarak ortaya çıkan, oğlu terör eylemi hazırlığındayken yakalanan Hacı, bir taraftan da üzerlerine gelen baskılar nedeniyle eşini kaybeder.
Yukarı Dön
kural Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kural Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-03-2006 Saat 03:40
kurtlar vadisine rakip olabilecekse gerçekten iyi bir film demekki
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.