Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Beykoz'da kumarhane baskını
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Beykoz'da kumarhane baskını

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
kral Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 957
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beykoz'da kumarhane baskını
    Gönderim Zamanı: 04-11-2006 Saat 21:23

Beykoz'da kumarhane baskını  

Beykoz'da kumar oynatıldığı iddiasıyla bir villaya yapılan baskında 54 kişi gözaltına alındı. Baskında 54 kişi gözaltına alınırken, yaklaşık 100 bin dolar ele geçirildi. 

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat birimine bağlı jandarma ekipleri ile Beykoz İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine Beykoz Acarkent A Blok 45 Numara'da bulunan villayı takibe aldı. Yapılan takibin sonucunda ekipler villaya baskın yaptı. Yapılan çalışmalarda kurulmuş olan kameraları tespit eden jandarma, dikkat çekmemek için Acarkent'e 2 ambulans ile girdi.

Operasyonda aralarında işadamlarının da olduğu iddia edilen 1'i bayan 20 müşteri, 14 garson, 8 krupiyer, 2 aşçı, 1 kasiyer, 6 koruma ve 3 müdür gözaltına alındı. Gece 00.00 sıralarında başlayan operasyonda villa içinde yapılan aramalarda 1 milyon adet fiş, rulet masaları, sahte pos cihazı,13 adet oyun masası, bir bilgisayar ve 7'si ruhsatsız olmak üzere 8 adet tabanca, 100 bin dolar para ele geçirildi.

Baskın düzenlenen villaya daha önce de kumar oynatıldığı gerekçesiyle işlem yapıldığı öğrenildi. Villa içinde yapılan detaylı aramalarda, müşterilere zorla imzalatıldığı iddia edilen çok miktarda çek ve senet bulunduğunu açıklandı. Villa içinde arama çalışması sabah 07.00'ye kadar sürdü. Gözaltına alınan 54 kişi ifadeleri alınmak üzere Çavuşbaşı Jandarma Karakolu'na götürüldü. 

Öte yandan, kumarhaneyi işleten şahısların, kendi güvenliklerini sağlamak için Acarkent'in A kapı girişine ve villanın çevresine çok sayıda kamera yerleştirdikleri iddia edildi.
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Yukarı Dön
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-11-2006 Saat 21:38
 peh peh ben beykozluyum haberim olmadan nelerde karıştırıyor heriflerLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.161 Saniyede Yüklendi.