Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Siverek'e bağlı birçok köyden haber alınamıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Siverek'e bağlı birçok köyden haber alınamıyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Siverek'e bağlı birçok köyden haber alınamıyor
    Gönderim Zamanı: 03-11-2006 Saat 21:44
 
 
ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'da sel sularının etkisiyle Şanlıurfa-Siverek Karayolu'nun 68. kilometresinde bulunan köprü çöktü.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi ve Diyarbakır'a bağlantısını sağlayan karayolunun 68. kilometresinde bulunan Cehennem Deresi mevkiindeki köprü, aşırı yağışlar ve sele dayanamayıp çöktü. Köprünün yıkılması üzerine ikiye ayrılan yolda ulaşım durdu. Trafik polisleriyle jandarma timleri kapalı olan güzergahlarda araç sürücülerine geldikleri yoldan geri dönmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

Siverek İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış sebebiyle ilçe merkezinde çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Bazı semtlerde elektrik kesintisi olan ilçede, okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Siverek Belediyesi yağışlar nedeniyle hoparlörden anonslar yaparak, vatandaşların sel felaketine karışı hazırlıklı olmaları konusunda uyarıda bulundu.
Öte yandan dün akşam en çok yağış alan bölgeler arasında yer alan Karacadağ, Karabahçe, Kaynak, Gedik köylerinde ve mezralarında onlarca evin yıkıldığı, hayvanların telef olduğu ve köylülerin damlarda kurtarılmayı beklediği bildirildi. Ancak yolların kapalı olması sebebiyle köylere ulaşılamıyor.

Bu arada yağış sebebiyle taşan dereler yüzünden kapanan Siverek-Viranşehir Karayolu'nda küçük tonajlı araçların geçişlerine izin veriliyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.