Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - PSV, G.Saray karşısında çok rahat 2-0
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

PSV, G.Saray karşısında çok rahat 2-0

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: PSV, G.Saray karşısında çok rahat 2-0
    Gönderim Zamanı: 01-11-2006 Saat 08:42
 . dakika. PSV ilk dakikalarda Salcida ile gole çok yaklaştı. Sol kanattan süratle ceza sahasına sokulan Brezilyalı futbolcu kaleye şutunu çekti. Araya son anda Song girerek büyük bir tehlikeyi önledi.

4. dakikada uzak mesafeden Sabri'nin sert vuruşunda kaleci Gomes, topu köşeden kornere çeldi.

6. dakika. Galatasaray atağı sol kanattan Arda ile etkili gelişti. Korner çizgisi üzerinde rakibine baskı yaparak topu kapan genç oyuncu ceza sahasına girdiği anda, iki PSV'li tarafından adeta biçildi. Hakem bu pozisyonda devam kararı verdi. Çok tartışmalı bir karar.

10. dakika. PSV, Arouna Kone ile gole yaklaştı. Galatasaray atağa kalkarken top kaybetti. Orta sahayı çabuk geçen Farhan meşin yuvarlağı sol taraftan ileri fırlayan Arouna Kone'ye bıraktı. PSVli golcü ceza sahasına girdği anda önündeki Song'a rağmen sert vurdu. Direğin dibinden ağlara giden topu Mondragon son anda parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

15. dakika. PSV-Galatasaray arasındaki maçın ilk çeyrek saatlik bölümü 0-0 eşitlikle geride kaldı. Ortada bir mücadele oluyor. Her iki takımda açık bir futbolu tercih ediyor.

23. dakika. Karşılaşma yüksek bir tempoda oynanıyor. Top iki kale arasında sürekli olarak gidip geliyor. Fakat gol pozisyonu olarak ciddi tehlikele yaşanmıyor. Bu dakika içinde İliç, sağ kanattan Hasan Şaş'tan aldığı pasla ceza sahasına Arda'yı kaçırmak istedi. Top hızlı olunca kalesinden çıkan Gomes kolaylıkla meşin yuvarlağa sahip oldu.

25. dakika. Galatasaray bu dakikada Arda ile sağ kanattan etkili geldi. İliç ile harika ver-kaçlarla rakip ceza sahasına sokulan Arda altıpas içindeki Ümit Karan'a yerden pasını çıkartmak istedi. PSV savunması son anda araya girerek meşin yuvarlağı kornere çeldi. Top bu anda rakipten geçse, Karan kaleci Gomes ile karşı karşıya kalacaktı.

 26. Dakikada PSV atağında rakibini faulle durduran Arda sarı kart gördü

30. dakika. Galatasaray gol arıyor. Sağ kanadı özellikle İliç ile etkili kullanan sarı-kırmızılı ekip yine Sırp futbolcu ile tehlikeli bir atak geliştirdi. Hasan Şaş'ın pasında ceza sahasına topla giren İliç, Karan'a doğru ortasını yaptı. Savunmanın uzaklaştırdığı meşin yuvarlak ceza sahasının önündeki Şaş'a geldi. Şaş topla sıfıra kadar inip tekrar ortasın yaptı. Savunma bir kez daha topu kafa ile karşıladı. Sabri dönen topu bir kez daha ceza sahasına doldurdu. Kaleci Gomez üzerine gelen meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

32. dakika. Galatasaray atakları etkili oluyor. PSV daha kontrollü bir futbolu tercih ediyor. Hollanda temsilcisi gol arayışlarını hızlı ataklar üzerine kurmuş bir görüntü sergiliyor. Oyunun hakimi Galatasaray. Karşılaşmada 0-0'lık eşitlik devam ediyor.

 38. dakika. Galatasaray'da Tomas'ın kırmızı kart görmesiyle şimdi PSV karşısında 10 kişi kaldık. Ani gelişen PSV atağında Tomas, Farfan'ı indirdi. Geçse gol pozisyonu olacak atakta maçın hakemi Hırvat futbolcuya direkt olarak kırmızı kartını gösterdi. İlk yarının  son bölümlerine girildiği anlarda şimdi mücadelede Galatasaray rakibi karşısında 10 kişi oynayacak...

45. dakika. Galatasaray, PSV karşısında üstün bir futbol ortaya koyuyor. Tomas'ın atılmasından sonrada Sarı-Kırmızılılar iyi futbollarını sürdüyor. İlk yarı için normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakiki ile etti. Golsüz beraberlik devam ediyor.


45+1'de rakibinden sıyrılan Farfan'ın ceza sahası sağ köşesinden yerden içeriye çevirdiği topa arka direkte boş durumdaki Arouna Kone dokunamadı.

Maçın uzatma anlarında gol olmadı. Hakem ilk yarı için son düdüğünü çaldı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Stat:
Philips
Hakemler: Martin Hanson xx, Stefan Wittberg xx, Henrik Andren xx (İsveç)
PSV Eindhoven: Gomes xx, Salcido xx, Da Costa xx, Alex xx, Kromkamp xx, Simons xx, Mendez xx, Cocu xx, Afellay xx, Farfan xx, Arouna Kone xx
Yedekler: Moens, Reiziger, Vayrynen, Culina, Aissati, Addo, Tardelli
Teknik direktör: Ronald Koeman

Galatasaray: Mondragon xx, Sabri xx, Song xx, Tomas x, Orhan Ak xx, Arda xx, Hasan Şaş xx, Ayhan x, İnamoto xx, İliç xx, Ümit Karan xx

Yedekler: Aykut, Okan, Hakan Şükür, Necati, Carrusca, Cihan, Tolga
Teknik direkter: Eric Gerets

Kırmızı kart: Tomas (dk. 38) (Galatasaray)
Sarı kart: Arda (Galatasaray)

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Maçın ikinci yarısı başladı.

53. dakika.
PSV ikinci yarıya daha iyi başladı. Galatasaray 10 kişiyle oynamanın dezavantajını yaşıyor. Rakip takım ayağa pas yapıp oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalışıyor. Tomas'ın kırmızı kartla oyundan atılmasıyla, Arda sol kanatta daha da defansif bir görev aldı. Karşılaşmada 0-0'lık eşitlik devam ediyor.

 59. dakika. PSV golü Simons ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Farfan'nın ortaladığı top Arda'nın eline çarptı. Hakem serbest vuruşu verdi. Atışı Farfan kullandı. Ön direğe gelen topa Kone kafayı vurdu. İlk pozisyonda Mondragon topu ön direğin altından ağlara gidecekken tokatladı. Yükseklik kazanıp arka kale içine inen topu Simons boş kaleye kafa ile bıraktı. Bu golle
PSV, Galatasaray karşısında 1-0 üstün duruma geçti.

65. dakika. PSV ikinci yarıda Galatasaray kalesine etkili geliyor. Sağ kanattan Farfan yaptığı bindirmeler ile Sarı-kırmızılı savunmayı terletiyor. Yine bu oyuncu sağdan sıfıra kadar inip ceza sahasına ortasını çıkarttı. Mondragon'nun müdahele edemediği pozisyonda Kone arka direkte boş kale yerine topu auta attı. Galatasaray adına çok şanslı bir an geride kaldı.

 70. dakika. Galatasaray'da Saşa İliç, yerini Necati Ateş'e bıraktı.
 

75. dakika. PSV sağ kanattan Farfan ile etkili oldu. Süratle Galatasaray ceza sahasına giren golcü isim Mondragon ile karşı karşıya kaldığı anda arkadan Cihan'nın net bir faulü ile yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda devam dedi. G.Saray adına şanlı bir an. Penaltı kokan bir pozisyon geride kaldı.

 76. dakika Vayrynen, oyuna giren isim, Afellay saha kenarına alınanan isim oldu. Karşılaşmada artık son bölümlere girildi. PSV'nin Galatasaray karşısında 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu bölümlerde temposu düştü. Oyunun kontrolü tamemen PSVliler'in eline geçti.

 78. dakika. Hakan Şükür, Ümit Karan'nın yerine sahada.

82.dakika. Karşılaşma'da son bölümlere girildi. Galatasaray gol istiyor. Fakat bir türlü topu rakip sahaya etkili biçimde taşıyamıyor. Oyun ileri doğru doldur boşaltlara döndü. Galatasaray'ın bu futbolla beraberlik golünü bulması güç görünüyor.

 84. dakika. PSV ikinci golü Kone ile buldu. Galatasaray savunmasının arasına giren Kone, İnamoto'dan topu söktü. Kaleci Mondragon'u da geçen golcü futbolcu Galatasaray ağlarına PSV'nin 2.golünü bıraktı. Bu golle skor 2-0 oldu.

90. dakika. PSV, Galatasaray ceza sahasının içinden endirek serbest vuruş kazandı. Tüm futbolcular gol çizgisi üzerine kümelendi. 6 metrelik mesafeden atışı Alex kullandı. PSV'li futbolcunun sert şutunu Mondragon gol çizgisinden çıkarttı.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.191 Saniyede Yüklendi.