Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Gilberto’dan Yıldıray’a övgü
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Gilberto’dan Yıldıray’a övgü

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gilberto’dan Yıldıray’a övgü
    Gönderim Zamanı: 10-10-2006 Saat 23:35

Gilberto'dan Yıldıray'a övgü

Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün Brezilyalı takım arkadaşı Gilberto, Yıldıray'ın oynamadığı maçlarda yaratıcılık olmadığını söyledi.

FC Schalke 04 takımına karşı oynadığı karşılaşmada sakatlanan Giberto, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, kendisinin ve Yıldıray'ın Bayern Münih takımına karşı oynayacakları karşılaşmada yer almamalarının iyi olmadığını belirterek, "Benimle birlikte şefimiz olan Yıldıray da oynayamayacak, o da sakat. Yıldıray oynamadığı zaman oyunda yaratıcılık yok" dedi.

Sezon başında Hertha BSC Berlin'den Trabzonspor'a transfer olan Marcelinho'nun 5 yıl boyunca takımlarının en iyi oyuncusu olduğunu ifade eden Gilberto, Marcelinho gittikten sonra da çok iyi oynadıklarını, takımda artık sorunların olmadığını kaydetti.

Sakatlığı süren Yıldıray da, "B.Z" gazetesine yaptığı açıklamada, geçen haftaya göre kendisini daha iyi hissettiğini, ancak henüz antremana çıkamadığını, şimdilik hafif koşu yapacağını söyledi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.174 Saniyede Yüklendi.