Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Maçın ardından hocaların açıklaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Maçın ardından hocaların açıklaması

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Maçın ardından hocaların açıklaması
    Gönderim Zamanı: 02-10-2006 Saat 19:09
Ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta da Bursa'yı ağırlayan F.Bahçe ummadığı bir yenilgi aldı. Maçın ardından hocalar şu açıklamaları yaptı:

Bursaspor teknik direktörü Raşit Çetiner:

"
Biz iyi oynadığımız 2 maçı kaybettik. Biz deplasmanda iyi oynayan bir ekibiz. Futbolcularım karakterlerini sahaya yansıttılar. 37 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmeyi başardık. Tüm oyuncuları alınlarından öpüyorum.

Bu haftayı Galatasaray ve Beşiktaş kayıpla geçti. Rakibimizin mutlak kazanmak isteyeceklerinin farkındaydık. Biz Fenerbahçe'nin zorlu Randers maçından sonra yorgun olabileceklerini hesap ettik. Üzerlerimize geleceklerini biliyorduk. Öylede oldu. Oyunun bazı bölümlerinde yorgunluklarının kendini göstereceği belliydi. Kontra ataklarla gol aradık. Bunuda başardık. Attığımız tek golle maçı kazandık. Çok mutluyuz."


Fenerbahçe teknik direktörü Zico:

" Biz açımızından çok iyi bir maç olmadı. ilk yarının başlarında yediğimizi golü daha sonra çıkartmaya çalıştık. İlk başlarda iyi başladık. Golden sonra alışık olmadığımız bir oyun oynamaya başladık. Geriden şişirme toplara dönderince maçı istediğimiz sonucu alamadık. Bir türlü golü bulamadık. Taki rakiplerimizde bize karşı daha motive bir şekilde mücadele etmeleri ve iyi kapanmaları da oyunumuz etkiliyor.

Maç boyuncu bakıldığında topun genelde bizde olduğunu gördük. Fakat ne kadar kaliteli bir takım olursanız olun, bugün ki çok top kaybı yaparsanız işinizi zorlaştırırsınız. Rakibimizde iyi mücadele etti. Onların canla başla mücadelesi de bizim oyunumuzu bozup işimizi çok zorlaştırdı.

Hafta içinde UEFA Kupası'nda oynadığımız maç üzerimizdeki baskıyı artırdı. Tesadüf mü bilmem ama hafta içi UEFA'da mücadele eden diğer ekiplerde bu haftayı puan kayıplarıyla geçti. Oyuncuları böyle kupa maçlarından sonra motive etmek tam olarak mümkün olmuyor. Tabi böyle bir bahaneye sığınmak istemiyoruz fakat buda oyunumuzu olumsuz etkileyen önemli bir faktör oldu.

Baktığınız oyuncular Semih ve Serkan gibi oyuncular daha önce oynuyordu. Bu şekildi oyuncular bakmak lazım. Kerim'e şans verdim. O bu şansını iyi kullandı. Diğer oyuncular buldukları şansı iyi kullanamadı. Deniz ve Kemal ise formlarını yükseltikleri takdirde formayı giyebilirler.


Takımımızı daha iyi yere getirmek için planlar yapıyoruz. Ben buna maç maç bakmak istiyorum. Tabi rakiplerimizde en az sizin kadar iyi olmak istiyorlar. Biz bugün bir maç kaybettik ama daha savaşı kaybetmedik. Mücadelemiz sürecek.

Doktorumuz bugün Rüştü'nün oynayacak durumda olmadığını söyledi. Bu nedenle Volkan'a şans verdim.

Takımımız 3 gün izinli olacak Perşembe saat 10.00'da idmanlara başlayacağız" şeklinde konuştu.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.