Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ben de bir Fenerliye yardım ederdim
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ben de bir Fenerliye yardım ederdim

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ben de bir Fenerliye yardım ederdim
    Gönderim Zamanı: 02-10-2006 Saat 19:07
Ben de bir Fenerliye yardım ederdim
Yakalandığı kanser hastalığını yenmesi için G.Saraylı ve F.Bahçeliler'in seferber olduğu Şafak Güzeller, "Dostluğa vesile olduğum için mutluyum. Kanserin takımı olmaz" dedi.

G.Saray ve F.Bahçe taraftarlarının, yakalandığı amansız hastalığı yenmesi için seferber oldukları Şafak Güzeller SABAH'a konuştu. Kanseri mutlaka yeneceğini belirten Şafak, "Çünkü arkamda milyonlarca taraftar var. Kanser ise tek başına" şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılı kulübün taraftarı genç Şafak'ın hastalığa yakalanma süreci ise oldukça ilginç... Liseyi bitirdikten bir ay sonra aşırı terleme ve ateş şikayetleriyle hastaneye koşan Şafak'a önce grip, sonra ise tüberküloz teşhisi kondu. 8 ay boyunca yanlış tedavi uygulanan gencin lenf kanseri olduğu anlaşıldı. Ancak tetkikler için bile 41 bin 500 dolar gibi bir faturanın çıkması ailenin moralini bozdu. Tam da bu anda devreye Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar girdi. ultrAslan ve antu'nun kampanyaları Şafak için umut ışığı oldu. "Bu kadar ilgi beklemiyordum. Ancak bu durumdan çok memnunum" diyen genç taraftar iyileşince tribündeki yerini alıp takımına destek olmak istediğini söyledi.

'DOSTLUĞA VESİLE OLDUM'
Bir Fenerbahçeli aynı hastalığa yakalansa kendisinin de seve seve yardımcı olacağını söyleyen Şafak, "Benim ailemde ve çevremde de birçok F.Bahçeli var. Onlar beni kızdırır, ben onları. Zaten taraftar olmanın rengi de burada. F.Bahçeliler'in benim için kampanyaya katılmaları çok anlamlı. Böyle bir dostluğa vesile olduğum için mutluyum. Ayrıca beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan G.Saraylı tribün arkadaşlarıma da teşekkürü borç biliyorum" dedi. Şafak'ın teyzesi Nuran Sarıgül ise devletin kendilerine sahip çıkmadığından yakındı. Sarıgül, "Sağlık Bakanlığı'ndan Başbakanlığa, İstanbul Valiliği'nden AKP Genel Merkezi'ne dek çalmadığımız kapı kalmadı. Ancak hiçbir sonuç alamadık. Devletin yapamadığını iki takım taraftarları yaptı" şeklinde konuştu.

5 EKİM'DE BİYOPSİ VAR
Raporları ABD'ye gönderilen Şafak'a 5 Ekim'de biyopsi yapılacak. Teşhis doğrulanırsa genç taraftarın tedavisine başlanacak. Kanseri yenmeye kararlı olan Şafak'ın son sözleri ise umut dolu: "Ben bu hastalığı kökten çözeceğim"
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.