Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Roma Fener’in kapısını çalacak !
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Roma Fener’in kapısını çalacak !

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Roma Fener’in kapısını çalacak !
    Gönderim Zamanı: 21-09-2006 Saat 19:36
Roma Fener’in kapısını çalacak !
Fatih Terim’in şans vermesiyle yıldızlaşan Can’ın peşine İtalyanlar takıldı.
 
Can Arat “Gelecek vaad eden en iyi defansçı” listesinde ilk sırada gösterildi 5 milyon Euro’yu gözden çıkaran Roma’nın devre arasında Fener’le görüşeceği belirtildi

Can Arat, Roma’nın gündeminde. Milli Takım’da Fatih Terim’in ilk 11’de şans vermesiyle yıldızı parlayan ve F.Bahçe’de Lugano ve Edu gelene kadar savunmanın değişmez ismi olan genç yetenek İtalya’nın köklü kulübünün gündemine girdi.

Kısa sürede bulduğu şansı iyi değerlendiren ve Önder Turacı gibi tecrübeli bir oyuncuyu kulübeye göndermeyi başaran Can’ı Roma’nın Futbolcu İzleme Komitesi’nin gündemine aldığı ifade edildi. Ümit Milli, A Milli ve geçen sezon Sivasspor’daki maç kasetlerini izleyen Romalılar’ın Can Arat’ı defans futbolcuları içerisinde gelecek vaad eden oyuncular listesindeki ilk sıraya koydukları öğrenildi. Komitenin Can Arat’la ilgili raporunu yönetime sunduğu ifade edildi.

Devre Arası Zirve

Genç oyuncuyu adım adım izleyen Romalı yetkililerin ise transfer için devre arasında harekete geçeceği belirtildi. İtalyanlar’ın Can Arat’ı transfer edebilmek için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. Romalı yöneticilerin F.Bahçe Kulübüyle devre arasında masaya oturacağı ve Can Arat’ı bonservisiyle birlikte almaya çalışacakları bu oyuncu için şimdiden zemin yoklandığı ifade edildi.

‘Yedek Kalması İyi’

Yeni transferlerin F.Bahçe taraftarı gibi Romalılar’ı da sevindirdiği öğrenildi. Savunmaya Lugano ve Edu’nun alınması sonrasında Can Arat’ın yedek kalmasından İtalyanlar’ın mutlu olduğu belirtildi. Can Arat’ın kulübeye çekilmesini değerlendiren Romalılar’ın “Bizim açımızdan oynamaması daha iyi. Çünkü hem fiyatı yükselmez hem de fazla fark edilmez” dedikleri öğrenildi. Milli Takım’da Terim’in vazgeçilmezleri arasına giren Can, her futbolcu gibi hayalinde Avrupa olduğunu belirtmişti.

Ferudun Niğdelioğlu

Vatan


Düzenleyen Past Eternity - 21-09-2006 Saat 19:37
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.161 Saniyede Yüklendi.