Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "En iyi futbolu oynuyoruz"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"En iyi futbolu oynuyoruz"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "En iyi futbolu oynuyoruz"
    Gönderim Zamanı: 21-09-2006 Saat 07:10
Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür, en iyi futbolu oynayan ekibin kendileri olduğunu savunarak, ''Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum'' dedi.

Hakan Şükür, Lig TV'de yayınlanan röportajında, bugünkü lig yapısında birçok Anadolu takımının, birçok büyük takımı yenebilecek düzeyde olduğunu dile getirerek, ''Dengeler çok değişecek, burada en az hata yapan, en az puan kaybeden takım şampiyon olacak. Şampiyon olacağımıza, iyi bir kadromuzun olduğuna ve en iyi futbolu oynadığımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Beşiktaş ile çok zor bir maç yaptıklarını hatırlatan Şükür, şöyle devam etti:

''Maça başlarken arkadaşlarımın yüzünden stres okunuyordu. Odalara giderek sezonun yeni başladığını anlattım. Genç oyuncularımız var. Ben 35 yaşında stres dolu bir maça çıktım, kimbilir bu genç oyuncularımız neler hissediyordu. İlk yarıda iyi oynadık, daha farklı bir sonuç olabilirdi. İkinci yarıda içgüdüsel olarak skoru korumak için geri çekildik. Bunu ne hocamız, ne de başka biri engelleyebilirdi. Bu maçı kazanmamızın, bizim geleceğimize çok önemli bir etkisi olacak. Puan kaybı yaşasaydık, hem Beşiktaş'ın, hem de birçok takımın altında kalacaktık. Şimdi lig üçüncüsüyüz. Namağlup durumdayız. Geçen sezon bazı maçlarda kazandığımız beraberlikler bizi şampiyon yaptı.''

-''LIVERPOOL'U YENEBİLİRİZ''-

Şükür, FC Liverpool'un çok iyi bir takım olduğunu kaydederken, ''Ama takımdaki birliktelikle, çok iyi rakipleri bile zor duruma düşürebiliriz'' dedi.
Bu karşılaşmada işlerinin zor olacağını anlatan Şükür, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer rakipleri PSV Eindhoven'ın da geçen sezona göre daha güçlü olduğunu vurguladı.

Şükür, Beşiktaş maçının ilk yarısının sonunda sakatlandığını ve çok zor durumda olduğunu, ayağının üzerine basamadığını belirterek, Trabzonspor maçına dek iyi olmaya çalışacağını söyledi.

Trabzonspor'un, Ziya Doğan'ın gelişiyle iyi bir hava yakaladığını vurgulayan Hakan, ''Hüseyin ve Yattara'nın olmaması bizim için avantaj. Biz bu avantajı lehimize çevirmek isteriz. Puan kaybı yaşamamalıyız. Trabzonspor, Konyaspor ile iç sahada berabere kalsa bile iyi bir kadroya sahip. Yabancıları çok iyi ama iyi bir performans sergilersek yenemeyeceğimiz takım yok'' dedi.

-''EKİPTE SORUN YOK''-

Şükür, Galatasaray'da takım içinde veya teknik direktörle herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi.

Hakan Şükür, şöyle devam etti:

''Bizim, hocamızla ve arkadaşlarımızla, husümete varan tavırlarımız hiç olmadı. Zaman zaman antrenmanlarda ufak tefek tartışmalar oldu ama bu belki de diğer takımlardakinin onda biri kadar bile deil. Maalesef Galatasaray'da oynamanın dezavantajı bu. Kimseyle bir problemimiz yok, hepimiz tek bir amaç için buradayız. Spor, başarı ve centilmenlik için yapılır. Birbirimize saygı duymalıyız. Bir camiayı temsil ediyorsak, onun için vargücümüzle çalışmalıyız. Ben geçen sene çoğu maçta yedek kaldım, oynamadım, ama oynayan arkadaşlarımız çok başarılı maçlar çıkardılar, goller attılar. Aramızda herhangi bir sorun olmadı, bundan sonra da olmayacak. Herkes birbirini itecek. Mühim olan oraya huzurlu, mutlu girebilmek. Avrupa kupası maçında hastalığım nedeniyle oynatılmadım, yorgunluğum ve hastalığım nedeniyle kadroya alınmadım. Neticede, hasta olduğum halde maça geldiğim için böyle yorumlar oldu. Oraya bir kaptan olarak gelmem gerektiğini düşündüm. O gün, gelmemem konusunu çok konuştum, çok söyledim. Ancak Erdal ağabey ve Gerets hocamız gelmemi istedi.''

Takımdaki genç oyuncuların, 40 yıllık Galatasaraylı gibi olduğunu vurgulayan Hakan Şükür, onlara örnek olmak için herkesten çok çalıştığını ve fedakarlık yaptığını söyledi. Hakan, ''Bu gençler Galatasaray'a daha çok hizmet verecek. Kişilikleri de çok iyi, onlarla gurur duyuyorum'' dedi.

Bir futbolcu olarak stat ayırt etmemek gerektiğini de kaydeden Hakan, ''Ama psikolojik olarak futbolcuların bilinç altına bu yerleşti. Ali Sami Yen Stadı'nda oynamak, o baskıyı, o heyecanı hissetmek, Olimpiyat Stadı ile kıyaslanamaz. Orada oynamak kulübümüze çok şey kazandıracaksa, Atatürk Olimpiyat Stadı'na da adapte olmak zorundayız'' diye konuştu.


Kaynak : AA
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-09-2006 Saat 07:14
dogru söylemiş katılıyorum
Yukarı Dön
komser Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 22-09-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı komser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-09-2006 Saat 01:40
yaşlı diyorlar ama yinede hakan iş yapıyor kardeşim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.330 Saniyede Yüklendi.