Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fenerbahçe:2-1:Galatasaray
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fenerbahçe:2-1:Galatasaray

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fenerbahçe:2-1:Galatasaray
    Gönderim Zamanı: 09-03-2006 Saat 09:04
Fortis Türkiye Kupası'nda erken final diye tabir edilen büyük maçta, Fenerbahçe, Galatasaray karşısında ilk yarıyı 25.dakikada Luciano'nun golüyle 1-0 önde tamamlanırken, ikinci yarıda daha istekli olan Galatasaray 56.dakikada Ümit Karan'la eşitliği yakaladı. Bitime 5 dakika kala Alex serbest vuruştan Fenerbahçe'nin üstünlük sayısını getirdi.
Galatasaray'da sakatlığından dolayı Saidou yok, kalede ise Eric Gerets'in tercihi Aykut oldu. Fenerbahçe'de kaleyi koruyan ise görev yaptığı 18 maçta 18 gol yiyen Volkan. Son 5 lig maçında 10 puan kaybederek koltuktan inen Sarı-Lacivertliler, yeni lider Cim Bom’u devirip kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor. Yokluklar içinde zirveyi ele geçiren Aslan da Saracoğlu’na destan yazmak için sahada. Artık nefesler tutuldu, Kadıköy’de kozlar paylaşılıyor.

Maça çıkan her 2 takım oyuncuları da oldukça gergin. Kadıköy; 5.dakikada Necati - Aurelio, 8.dakikada ise Appiah - Ayhan tartışmasına sahne oldu.

Gün boyu yağan yağmurdan dolayı, maç öncesine kadar zeminin üzeri kaplı olsa da Kadıköy'de zemin çok kötü ve yer yer su birikintileri bulunurken oyuncular top sürmekte zorlanıyor. İlerleyen dakikalarda oyuncuları çok kötü bir zemin bekliyor.

Taraftarların maça ilgisi oldukça fazla yaklaşık 45 bin seyirci yerini alırken Sarı Kırmızılı ekibin taraftarları da kendilerine ayrılan yerlerini tamamen doldurmuş durumda.

Derbiye Galatasaray başlarken ilk şut, maçın ilk dakikası içerisinde Necati'den geldi. İlk faul ise 2 dakikada Ümit Özat tarafından Hasan Şaş'a yapılırken, ilk korneri de 6.dakikada Hasan Şaş kullandı. Geride kalan haftalarda sık sık ofsayta düştüğü için eleştirilen Anelka, maçın 9.dakikasında maçtaki ilk ofsayta düştü. Maçın en ilk önemli pozisyonunu Fenerbahçe, Alex ile sağ kanattan kullanılan korner sonrasında Servet'in kafa vuruşu ile yakaladı.

Önemli Dakikalar;
14.Dakika: Hasan şaş'ın sağ kanattan cezaalanı içerisine pasında Ayhan topu aldı ama ayağından fazla açınca top auta çıktı.
15.Dakika: Sağ kanattan kullanılan kornerde Servet'in kafa vuruşunda kaleci Aykut topu kornere çeldi, Fenerbahçe adına çok büyük bir fırsattı.
18.Dakika: Cezasahasına atılan topta Anelka'nın vuruşu direğin dibinden auta çıktı.
19.Dakika: Anelka'nın cezaalanının sol çaprazdan şutunda top kaleci Aykut'ta kaldı.
20.Dakika: Alex'in sol kanattan içeri girdiği pozisyonda Tuncay'dan önce kalecide kaldı.
25.Dakika: İleride kalan Luciano'ya uzun pasta Luciano topu düzeltti cezayayı üzerinden şutunda kaleci Aykut'u mağlup etti. 1-0.
38.Dakika: Sağ kanattan içeri ortada 6 pas içerisinde boş kalan Hakan, topu düzeltti ama vuruşunda top üstten auta çıktı. Galatasaray adına çok net bir gol pozisyonuydu.
40.Dakika: Necati cezayayına doğru yöneldi, karşısında 2 Fenerbahçeli oyuncu vardı solda ise boş bir arkadaşı, pas vermek yerine şut çekmeyi denedi vuruşunda top defanstan döndü.
43.Dakika: Orhan'ın soldan ortasında top Önder'i geçti ama Hakan'ı tutan Luciano topu kornere yolladı.
56.Dakika: Hasan Şaş'ın ara pasında Hakan içeri girdi 6 pasa pasında Ümit Karan kaleci Volkan'ı mağlup etti.
62.Dakika: Hasan Şaş'ın içeri ortasında Necati'nin kfa vuruşu auta çıktı.
67.Dakika: Aykut oyunu kurarken Alex topu alıp kaleye gönderdi, hakem golü saymadı. Tartışılacak bir pozisyon.
70.Dakika: Hızlı gelen Galatasaray'da Orhan Ak kaleci Volkan ile karşı karşıya kalıp topu ağlarla buluşturdu ama hakemin kararı ofsayttı, sonrasında itirazlarından dolayı sarı kart gördü.
76.Dakika: Sol kanattan ara pasla içeri giren Tuncay'ın pasında Nobre kaydı düştü, çok net bir gol pozisyonuydu Fenerbahçe üstünlük sayısını kaçırdı.
78.Dakika: Sol kanattan gelen Ümit Karan'ın şutunda kaleci Volkan topu kornere çeldi.
83.Dakika: Alex cezayayının 1 metre sağında Tomas tarafından yerde kaldı, çok tehlikeli bir noktadan Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.
85.Dakika: Alex'in vuruşunda top ağlarla buluştu.
87.Dakika: Hakan'ın sol çaprazdan vuruşunda kaleci Volkan topu kornere çeldi.
89.Dakika: Nobre'nin pasında sol kanatta topla buluşan Alex'in şutunda top kaleye paralel gitti.
90.Dakika: Sağ kanatta Nobre'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta Galatasaray kalesi önünde büyük bir karambol yaşandı, çigi üzerinde önce Aykut sonra da Song'dan dönen topu defans kornere attı.

İlk 11'ler

FENERBAHÇE
1. Volkan
2. Luciano
3. Önder
4. Servet
5. Ümit Özat
6. Deniz
7. Appiah
8. Aurelio
9. Tuncay
10. Alex
11. Anelka

GALATASARAY
1. Aykut
2. Sabri
3. Orhan
4. Tomas
5. Song
6. Volkan
7. Hasan
8. Ayhan
9. Hakan Şükür
10. Necati
11. Ümit

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 20,00
Hakem: Cüneyt Çakır
Yayın: Lig TV
Goller: Luciano 25', Ümit Karan 56', Alex 85'
Sarı Kartlar: Volkan 25', Hakan 38', Sabri 52', Deniz 62', Orhan 72', Ümit Karan 86', Tomas 90'
__________________
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.