Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Fenerbahçe’ye yakıştıramadım"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Fenerbahçe’ye yakıştıramadım"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Fenerbahçe’ye yakıştıramadım"
    Gönderim Zamanı: 06-05-2006 Saat 19:15
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fortis Türkiye Kupası finalinde mağlup olarak kupayı kaybeden Fenerbahçe Kulübü'nün karşılaşma sonrası Futbol Federasyonu ve hakemleri eleştiren açıklamaları ile ilgili olarak, "Bugün hakemleri eleştirenlerin, Türkiye Ligi'nde aldıkları 20 puanın hakem hataları ile alındığını unutmamaları lazım" dedi.
 

Ege Seramik-Teknik İnşaat Plaza Show-Room açılışı için bugün Trabzon'a gelen Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açılış öncesi kendisine Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger tarafından 25 numaralı isminin yazılı olduğu Bordo-Mavili forma hediye edilirken, Polat, "Hayatımda ilk defa ismim yazılı bir forma aldım. Çok mutlu oldum" diyerek duygularını dile getirdi. Açılış sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Polat, Fenerbahçe Yönetimi'nin Futbol Federasyonu ve hakemler hakkındaki açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Ben Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan kupa finalini televizyondan izledim. Yorum yapmadan önce birçok hakeme 'Maçın yönetimi nasıldı diye?' sordum. Bana maçın yönetiminde birkaç hata olduğunu ama iki takımın da lehinde ve aleyhinde olduğunu söylediler. Bugün bence hakemleri eleştirenler, Türkiye Ligi'nde aldıkları 20 puanın hakem hataları ile alındığını unutmamaları lazım. Önce iğneyi kendilerine, çuvaldızı başkasına batırsınlar" diye konuştu.
 

Fenerbahçe'nin Fortis Türkiye Kupası finali sonrası madalya törenine katılmaması ile ilgili soru üzerine ise Adnan Polat, "Türk futbolunda bazı gelenekler vardır. Neticede Başbakan Yardımcımız kupayı vermeye gitmiş. Biz birçok defa kupa kazandık, birçok defa 2. olduk. 2. olduğumuz zamanlarda üzüldük ama kimseye kızgınlığımız, kırgınlığımız olmadı. Kızıp da birilerine tepki koymadık. 2.'lik madalyalarını gidip aldık. Fenerbahçe Kulübü, büyük kulüp. Bu olayı Fenerbahçe Kulübü'ne açıkçası yakıştıramadım" açıklamasını yaptı.
 

Polat, Kulüpler Birliği ile Fenerbahçe arasındaki problemle ilgili soruya ise "Fenerbahçe, 100. yılına girdi. Çok büyük bir camiaya ve taraftara sahip. Fenerbahçe Kulübü, Kulüpler Birliği ile ilgili sorunu bir an evvel çözüp olması gereken yerde olmalı. Çünkü Fenerbahçe'ye o yakışır" şeklinde konuştu.
 

Beşiktaş ile oynayacakları maçla ilgili olarak ise Polat, "Türkiye Kupası şampiyonu olduğu için kendilerini tebrik ediyor, kutluyorum. Beşiktaş ile oynayacağımız maç bizim için son derece önemli bir derbi maçı. Ne olacağını hiçbir zaman kimse kestiremez. Şampiyon olmak için muhakkak galip gelmemiz lazım. Ancak İnönü Stadı'nda Türkiye Kupası şampiyonu olan Beşiktaş ile Beşiktaş seyircisi önünde oynayacağız. Kolay bir maç olmayacak. Neticesini bilmiyorum. Galatasaray sahaya kazanmak için çıkacak, inşallah kazanırız" dedi.
 

Polat, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le yedikleri yemeğin tekrar hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:
 

"Biz Yıldırım Bey'le yemek yiyeli 5-6 gün oldu. Bu konuda daha önce bir açıklama yaptım. Bizim art niyetimiz olsa, dünya kadar gizli saklı yer var. Gidip görüşebilirdik. Tesadüfen karşılaştık. Uzun zamandır da beraber oturup yemek yememiştik. Karnımız açtı, beraber oturup yemek yedik. Bunların arkasında kötü niyet aranmaması lazım. Galatasaray takımı da Beşiktaş takımı da İnönü Stadı'na çıkarak aslanlar gibi mücadele edecek. İyi oynayan kazanır. Bunu da zaten bütün Türkiye pazar günü görecek"
 

Hasan Şaş'ın transfer söylentileri ile ilgili soruya Adnan Polat, "Bırakma gibi bir düşüncemiz yok. Hasan Şaş bir yere gitmez. Hasan Şaş benden daha iyi bir Galatasaraylı, nereye gidecek ki ?" derken, Hakan Şükür ile ilgili ise "Hakan Şükür Galatasaray'da ne kadar oynamak isterse o kadar oynar. Hakan 'Ben futbolu bırakıyorum' deyinceye kadar ben Hakan Şükür'ü oynatırım. Hakan, yalnızca bir futbolcu değil, yönetici özelliği olan da bir futbolcudur. Yönetimimize, teknik heyetimize yardımcıdır. Hakan Şükür, bugün Galatasaray'da hem futbolcu olarak hem başka görevlerde ne kadar arzu ediyorsa görev yapar. Galatasaray kapıları ona hep açıktır" cevabını verdi.
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-05-2006 Saat 21:53
"Fenerbahçe'nin Fortis Türkiye Kupası finali sonrası madalya törenine katılmaması ile ilgili soru üzerine ise Adnan Polat, "Türk futbolunda bazı gelenekler vardır. Neticede Başbakan Yardımcımız kupayı vermeye gitmiş. Biz birçok defa kupa kazandık, birçok defa 2. olduk. 2. olduğumuz zamanlarda üzüldük ama kimseye kızgınlığımız, kırgınlığımız olmadı. Kızıp da birilerine tepki koymadık. 2.'lik madalyalarını gidip aldık"
 
 
bu tam bir profesyonelliktir . egerki fb illaki amatörlüğe dogru gitmek istiyorsa diyecek birsey yok!!!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.176 Saniyede Yüklendi.