Sistemden yollanilan Emailler.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Lord Mexmo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-10-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Lord Mexmo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02-10-2006 Saat 05:39 |
Sevgili Arkadaslar.
Son gunlerde assagidaki gibi bircok email benim nickime benzer emaillerden atilmaya baslanmistir. Bu oyunda kullandigim iki email adresim var; Monstersgame@biteofevil.com harzemopulas_omoritis@yahoo.com Bu iki adres disinda aldiginiz emaillere lutfen cevap vermneyiniz. Ikinci bir nokta Eger bu sekilde genel bir duyuru yada sorun olursa bu Forumdada dile getirilecektir. Lutfen emin olmadiginiz hicbir emaile ceveap vermeyiniz. From : Harzemopulas Omoritis <harzemopulas.omoritis@hotmail.com> Sent : Monday, August 21, 2006 10:35 PM To : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Subject : önemli!!!!! slm, ben admin. sistemimizde seninle ilgili bi sorun olustu ve sürekli hata mesajlari gonderio. eðer bu durum bi sure daha devam ederse server1 cokucek ve biz burdan hic bisey yapamiicaz... ben admin olarak burdan ugrasýyorum ancak bi sonuc alamiyorum. bana yardimci olursan sevinirim. kullanici adin ve sifreni bana mail olarak yollamalisin. normalde ben burdan bulabilirdim ama olusan sorun yuzunden seninle ilgili hic bi islem yapamýoruz... acele edersen sevinirim aksi taktirde serveri kurtarmak icin uyeligini iptal etmek zorunda kalicam... lutfen en kisa surede kullanici adin ve sifreni gonder... Bu kisilerin emaillerine lutfen cevap vermeyiniz. Benim hicbir uyenin sifrsini bilmeye ihtiyacim yok. Sizi tehdit etmeleride zaten bu tip bir emailin ne kadar gecersiz oldugunu kanitlar niteliktedir. Yukarida verdigim iki email disinda lutfen hicbir emaili bu younla ilgili olarak cevaplamayin. Emaillerimi tekrar ediyorum; monstersgame@biteofevil.com harzemopulas_omoritis@yahoo.com Bunlarin haricinde hicbir email KULLANMIYORUM. |
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
bilgiler için saol
|
|
|
|
karambol
Üye Kayıt Tarihi: 24-09-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karambol
|
walla hainlere bak
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |