Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fenerin kezmanı var  1-0
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fenerin kezmanı var 1-0

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
kural Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kural Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fenerin kezmanı var 1-0
    Gönderim Zamanı: 23-09-2006 Saat 09:20
Turkcell Süper Ligi'ndeki Konyaspor-Fenerbahçe
maçının takım kadroları şöyle:

Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Bahattin Duran

Konyaspor: Özden, Yasin, Ömer, El Saka, Da Silva, Erkan, Batista, Sedat,
Erman, Ahmet Belal, Eder.

Fenerbahçe: Rüştü, Kerim, Edu, Önder, Ümit, Appiah, Mehmet Aurelio, Tuncay, Alex, Deivid, Kezman.

Takımlar son hazırlıklarını yapıyor. Zorlu mücadelenin başlaması için sayılı dakikalar kaldı...

MAÇ BAŞLADI

Fenerbahçeli futbolcuların başlama vuruşuyla zorlu mücadele başladı.

1. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan gelişti. Ümit Özat'ın derinlemesine attığı pasa Tuncay hareketlendi. Fenerbahçeli futbolcu ceza sahası çizgisi üzerinde rakibini geçtiği anda net bir müdahele ile yerde kaldı. Maçın hakemi Yunus Yıldırım ilk saniyelerdeki bu kritik anda devam kararı verdi.

3. dakika. Fenerbahçe maça baskılı başladı. Sarı-Laciverliler üst üste geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Alex, rakip ceza sahası önünde tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest atış kullandı. Arka direğe kesilen top kimseye temas etmeden direkt auta çıktı.

Mücadeleden önce yağan yoğun yağmur nedeniyle zemin oldukça kaygan. Yerden gelecek sert toplar kaleciler için sorun oluşturabilir.

5. dakika. Fenerbahçe baskısı sürüyor. Sağlı sollu ataklarla Konya kalesine gelen Fenerbahçe maçın en net pozisyonu Tuncay ile buldu. Ümit Özat'ın pasında meşin yuvarlakla ile ceza sahasında buluşan Tuncay boş bir anda topu göğsüyle kontrol ettikten sonra dönüp yerden vuruşunu yaptı. Kaleci Özden ağlara giden topu son anda yatarak çeldi. Dönen topu kaleci çevik bir hareket ile Kezman'nın önünden kaparak tekrar kontrol etmeyi başardı.

8. dakika. Fenerbahçe Deivid ile pozisyona girdi. Orta sahada topla hareketli olan Appiah, ceza sahası önünde savunmanın arkasına hareketlenen Deivid'e şık bir ara pası attı. Deivid ceza sahasında şut pozisyonu bulduğu anda savunma topa ayak koydu.

10. dakika. Mücadele yağmur altından devam ediyor. Fenerbahçe atağından Konya ceza sahası içinde Kezman yerde kaldı. Hakem bir kez daha devam kararı verdi. Şimdi sağ kanattan bir kez daha Fenerbahçe atağı gelişiyor. Sarı-Lacivertliler top kaybı yaptı. Ahmed Belal sol kanattan aldığı topla süratle rakip yarı sahaya geçti. Kerim yerinde bir müdahale ile tehlikeli olabilecek bir atağı taç ile kesti.

14. dakika. Konya maçın başından beri ilk kez Fenerbahçe kalesine geldi. Sol kanattan ceza sahasına yapılan tehlikeli ortayı kaleci Rüştü çıkarak son anda Ahmed Belal'nin önünden yumrukladı.

15. dakika. Konya bir kez daha tehlikeli geldi. Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Batista ceza sahasına ortasını yaptı. Penaltı noktası üzerine gelen topa Kaleci Rüştü çıkmadı. Eder yükselip kafayı vurdu. Bu pozisyonda meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

17. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Kerim Zengin'nin sürüklediği atakla tehlikeli bir pozisyon yakaladı. Kerim'in ceza sahası önüne kadar taşıdığı top Alex'te kaldı. Brezilyalı yıldız kimsenin beklemediği bir anda uzak mesafeden sert ve isabetli bir şut çıktı. Kaleci Özden üzerine gelen topu son anda yumruklarıyla çıkarttı. Maç tempolu geçiyor. İki takımda gole dönük bir futbol sergiliyor.

19. dakika. Konya ilk anlardaki Fenerbahçe baskısını kırdıktan sonra etkili ataklar geliştirmeye başladı. Sağ kanattan gelişen ataklarda Sarı-Lacivertli savunma yerinde müdalelerle rakiplerine gol şansı vermedi.

21. dakika. Fenerbahçe üst üste sağ kanattan Alex ile köşe atışları kullandı. Konya savunması bu ataklarda kalesini iyi savundu.

25. dakika. Konya sol kanattan etkili geldi. İyi pas yaparak rakip yarı saya inen Yeşil-Beyazlılar'dan sol taç çizgisi yakınında Eder topla son oynayan isim oldu. Brezilyalı futbolcu kimsenin beklemediği bir anda sürpriz bir şut çıkarttı. Kaleye yönelen topu Rüştü son anda yumrukladı.

29. dakika. Fenerbahçe sol kanattan iyi paslarla ceza sahası önüne kadar geldi. Ümit Özat, uzak mesafeden şut denedi. Savunmadan seken top ceza sahası önünde Deivid'in önünde kaldı. Deivid, ters tarafta ileri çıkan Appiah'a güzel bir pas çıkarttı. Ganalı yıldız, uygun durumda topun gelişine vurmak istedi. Şut kötü olunca meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

31. dakika. Fenerbahçe golü Kezman'la buldu. Konya ceza sahası önünde rakiplerinden harika hareketlerle sıyrılan yıldız futbolcu 25. metreden kaleci Özden'nin ilerde olduğunu gördü. Golcü futbolcu topun dibine harika girerek müthiş bir vuruş çıkarttı. Köşeye giden bu vuruşta ilerde yakalanan kaleci Özden topa müdahele edemedi.

Fenerbahçe Kezman'nın bu müthiş golüyle Konya deplasmanında 1-0 öne geçti.

35. dakika. Fenerbahçe 2. gole Kezman ile top yaklaştı. Sağ kanattan rakip kaleye yüklenen Sarı-Lacivertliler'den Kezman pozisyon bulduğu anda şutunu çekti. Savunmadan seken top yükseklik kazanıp kaleye yöneldi. Kaleci Özden'i aşan top kalenin içine vuruş altıpas üzerine düştü. Topu takip eden Deivid boş kaleye topu vurmak istedi. Savunma son anda araya girerek tehlikeli pozisyonu kornerkle kesti.

36. dakika. Köşe atışını Alex kullandı. Appiah ceza sahası içinde yükselip kafayı vurdu. Top direğin dibine vurarak auta çıktı. Fenerbahçe adına net bir pozisyon daha kaçtı.

37. dakika. Fenerbahçe bu dakikada bir kez daha Kezman ile gole yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topu arka tarafta Kezman önünde buldu. Altıpas önünde kaleci Özden ile karşı karşıya gelen Sırp golcü vuruşunu yaptı. Yakın mesafeden Konya kalecisi net bir pozisyonu çıkartmayı başardı. Fenerbahçe üst üste net fırsatları kaçırdı.

40. dakika. Fenerbahçe'de Aurelio sakatlanıp yerini Selçuk'a bıraktı. Sarı-Lacivertiler'in Konyaspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü ve 2. gol için baskısı sürüyor.

43. dakika. Maçın ilk yarısı için artık son dakikalar oynanıyor. Fenerbahçe ilk yarıda iyi bir oyun çıkarttı. 1 gol buldu, birçok fırsattanda yararlanamadı. Konya özellikle ceza sahası dışından attığı sert şutlarla etkili olmaya çalıştı.

44. dakika. Fenerbahçe bu dakikada Deivid ile bir pozisyon daha buldu. Alex'in Konya savunmasının arkasına attığı topa hareketlenen golcü futbolcu ceza sahası üzerinde topla buluştu. Kaleci Özden ile karşı karşıya kalacağı anda Deivid meşin yuvarlağı ayağından açtı. Özden kaleden çıkıp Fenerli oyuncunun önünden topu almayı başardı.

45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Normal süreye 1 dakika ilave edildi. Son bölümlerde Konya köşe atışı kullandı. Mücadele son anlarda çok hareketlendi. Her iki takımda uzatma anlarında gol bulamadı. Hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı.

Fenerbahçe, Konya deplasmanında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.


MAÇIN İKİNCİ YARISI OYNANIYOR

İkinci yarıya Konyasporlu futbolcular başladı.

47. dakika. Konya sağ kanattan Eder ile etkili geldi. Ceza sahasının çarprazında Ümit Özat, Eder'i yere indirdi. Konya tehlikeli bir noktadan ikinci yarı oyuna dahil olan Alex Yordanov ile atışı kullandı. Pas olarak kullanılan atışta yerden kaleye sert bir şut çıktı. Savunma topa ayak koydu. Top bir kez daha Alex Yordanov'un önünde kaldı. Konyalı futbolcu ceza sahasında rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi.

50. dakika. Fenerbahçe Kezman'nın ilk yarıda attığı gol ile Konya karşısındaki 1-0'lık üstünlüğünü sürdürüyor. İkinci yarıya Konyaspor daha etkili başladı. Fenerbahçe savunmasında daha temkinli oynuyor.

51. dakika. Fenerbahçe sahasından uzun topla çıktı. Deivid sol kanatta topla buluştuğu anda yerde kaldı. Hakem Yunus Yıldırım faulü Sarı- Lacivertliler'e verdi. Hafif çarpraz pozisyonda Ümit Özat kaleye yerden sert bir şut çıkarttı. Kaleci Özden direğin dibine giden topa uzanarak sahip oldu.

52. dakika. Konyaspor bu anda Yordanov ile beraberlik golünü çok yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında top ceza yayı üzerinde bekleyen Yordanov'un önünde kaldı. Bulgar futbolcu plase bir vuruş ile topu Fenerbahçe kalesine bırakmak istedi. Köşeye giden topa Rüştü müdahele edemedi. Meşin yuvarlak kale direğini yalıyarak auta çıktı.

53. dakika. Fenerbahçe Deivid ile çok net bir gol fırsatını değerlendiremedi. Alex'in ara pasıyla Konya savunmasının arkasına sarkan Deivid, kaleci Özden ile karşı karşıya kaldı. Çok uygun durumda golcü isim topu Özden'in altından ağlara göndermek istedi. Konya kaleci mutlak gol pozisyonunda topu çıkartmayı başardı. Fenerbahçe 2. gol şansını Deivid ile tepti.

57. dakika. Konya bu anlarda beraberlik golünü Eder ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ilk pozisyonda yapılan ortayı Eder'den önce Kerim son anda kafa ile kornere çeldi. Yordanov'un kullandığı köşe atışında arka direkte bekleyen Eder bir kez daha net bir pozisyon yakaladı. Golcü futbolcu uygun durumda istediği kafa vuruşunu yapamadı. Fenerbahçe adına şanslı bir an.

59. dakika Konya gole bir kez daha çok yaklaştı. Sol kanattan Yordanov'un ortasını Fenerbahçe savunması Ümit Özat ile ceza sahasının dışına uzaklaştırdı. Sağ kanada açılan meşin yuvarlak Yasin'nin önünde kaldı. Yasin uzak mesafeden çok sert bir şut çıkarttı. Kaleci Rüştü ağlara giden topu çift yumrukla güçlükle çıkarttı.

61. dakika. Konyaspor ikinci yarıda daha derli toplu bir futbol oynuyor. Fenerbahçe 1-0 önde oynamasına rağmen bu yarıda baskı altınta kaldı. Konya gol için sağlı sollu ataklarla Sarı-Lacivertliler'in kalesine yükleniyor.

65. dakika Fenerbahçe yarı sahasında çıkarken çok zorlanıyor. Konyaspor gol için rakibi üzerinde etkili bir baskı kurmuş durumda. Fenerbahçe kontrollü oyununu devam ettiriyor. Sarı-Lacivertliler savunmasından hızlı çıkarak Konyaspor kalesinde 2. golü arıyor. Mücadelede tempo bu anlarda biraz düştü. Maçta 1-0 önde oynayan F.Bahçe üstünlüğünü koruyabilmek için oyunu düşük tempoda tutmaya çalışıyor.

69. dakika Fenerbahçe atağında topla buluşan Kezman, Ömer'in arkadan sert hareketiyle yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda Konyalı Ömer'e sarı kartını çıkarttı. Kezman sert müdahele sonucu bir süre yerde kaldı.

Atış kullanıldı. Tuncay sol kanattan topla hareketlendi. Rakiplerinden meşin yuvarlağı kurtardığı anda şutunu çekti. Vuruş etkili olmayınca top kalenin yanından auta gitti.

71. dakika Konyaspor ikinci yarının başında ortaya koyduğu etkili futbolu bu bölümlere yayamadı. Fenerbahçe maçtaki kontrolü yine eline almış görünüyor. Artık maçta son bölümler oynanmaya başlandı. Konya deplasmanında Sarı-Lacivertliler Kezman'nın 31. dakika attığı golle 1-0'lık üstünlüğünü sürdürüyor.

73. dakika. Tuncay kendi ceza sahası önünde top kaybı yaptı. Top Yordanov'un önünde kaldı. Bulgar futbolcu bekletmeden sert bir şut çıkarttı. Kaleci Rüştü ağlara gitmekte olan topu güçlükle çıkarttı. Tuncay'ın hatası az daha Konya'ya beraberlik golünü getiriyordu.

75. dakika. Konya'dan son çeyrek oynanıyor. Haftanın açılış maçında Fenerbahçe Konya deplasmanında 1-0 önde. Mücadelenin son dakikalarına girilirken heyecan yükseliyor. Konya atağı sağ kanattan gelişti. Eder'in ceza sahasına yaptığı ortayı kalesinden çıkan Rüştü kolaylıkla kontrol etti.

77. dakika. Fenerbahçe kendi yarı sahasında oyunu kabulleniyor. Konya rakibinin üzerine gitmeye çalışıyor fakat ceza sahası civarında etkili pozisyonlar üretmekte zayıf kalıyor. Mücadele 1-0'a kilitlenip kaldı.

80. dakika. Konyaspor atağı sağ kanattan Ahmed Belal ile etkili gelişti. Bu futbolcunun ceza sahası önüne kadar getirdiği top geriden gelen Sedat'ın önüne bırakıldı. Sedat topu gelişine müthiş bir şut çıkarttı. Direğin dibinden ağlara giden topu Kaleci Rüştü harika uzanarak kornere çeldi. Konya adına şansız dakika.

Köşe atışı kullanıldı. Ceza sahası içine gelen topu Rüştü güçlükle tokatladı. Boşta kalan topa Konyalı futbolcular vuramadı.

83. dakika. Fenerbahçe tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına çekildi. Konyaspor beraberlik golü için Sarı-Lacivertliler'in kalesine yükleniyor. Bu dakikalarda Rüştü kalesinde devleşti. Net pozisyonlarda gole izin vermedi. Fenerbahçe ikinci yarıda adeta kimlik değiştirdi. İlk yarıda Aurelio'nun sakatlandıp çıkmasının ardından takımın dengesi kayboldu.

85. dakika. Maçta son 5 dakika oynanıyor. Fenerbahçe bu dakikada Ümit Özat ile rakip kaleye indi. Ceza sahasına yapılan ortayı Kezman takip ederek kafayı vurdu. Etkisiz giden topu kaleci Özden kolaylıkla kontrol etti.

86. dakika. Konyaspor sol kanattan serbest atış kullanıyor. Fenerbahçe ceza sahası çok kalabalık. Sedat atışı kullandı. Top arka direğe indi. Rüştü kalesini terk etti. Son anda parmaklarının ucuyla meşin yuvarlağı Eder'in başının üzerinden kornere çeldi.

Köşe atışı kullanıldı. Penaltı noktasına gelen topa savunmadan ileri çıkan Ömer kafayı vurdu. Yerden seken top tehlikeli bir şekilde kaleye yöneldi. Rüştü'nün müdahele edemediği pozisyonda meşin yuvarlak üst direği sıyırıp auta çıktı. Konya adına şansız bir dakika daha geride kaldı.

89. dakika. Fenerbahçe kalesine bir büyük tehlike daha yaşadı. Sağ kanattan ara pasına hareketlenen Yordanov kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Bulgar futbolcunun şutunda Rüştü ayaklarıyla golü çıkarttı. Fenerbahçe savunması Konya baskısından bunaldı.

90. dakika Maçın normal süresi sona erdi. Fenerbahçe 1-0'lık üstünlüğünü sürdürüyor. Konyaspor baskısını son bölümlerde iyice arttırdı. Normal süreye 3 dakika ilave edildi.

90+2 Uzatma bölümleri oynanıyor. Fenerbahçe'den Kezman yerini Semih'e bıraktı. Artık Sarı-Lacivertliler süreye oynuyor. Fenerbahçe bu dakika Tuncay ile 2. gole yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Tuncay yerden sert bir şut çıkarttı. Kaleci Özden ayaklarıyla topu çıkarttı. Tuncay dönen topu bir kez daha kaleye vurdu. Özden meşin yuvarlağı çizgi üzerinden çıkartmayı başardı.

Maçın son bölümlerinden saha karıştı. Topu oyuna sokmaya çalışan Özden'e Alex engelleme yaptı. Kaleci Özden, Alex'in hareketiyle yerde kaldı. Konyalı futbolcular bir anda Brezilyalı yıldızın üzerine yürüdü. Hakem Yunus Yıldırım Alex'e sarı kartını çıkarttı. Sahada tansiyon çok yükseldi.

Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Fenerbahçe çok zorlandığı Konya deplasmanında Kezman'nın harika golüyle 1-0'lık galip dönmeyi başardı.

Maç sonucu- Konya: 0-1 : Fenerbahçe
Yukarı Dön
kurukafa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kurukafa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-09-2006 Saat 09:47
kezmanın gol süperdi harbiden fener ise daha hazır değil.Ne zaman hazır olacağı hiç belli değil
Yukarı Dön
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-09-2006 Saat 19:45
ya ewet kezmanın gol gerçekten güzeldi.Ama inşallah fener ilk 10 dk oynadığı futbolu 90 dk yayar.O zaman önümüzde dünya devleri bile duramaz
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-09-2006 Saat 22:17
keşke fb herzaman güzel oynasa da şampiyonlar liginde yada uefa da iyi bişiler yapsa TÜRKİYE nin adını duyursa
 
 
BEN GALATASARAY LIYIM
Yukarı Dön
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-09-2006 Saat 19:17

Fenerbahçemizin Konyaspor ile yaptığı karşılaşmanın görüntüleri şöyle:


Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.199 Saniyede Yüklendi.