Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fenerbahçe'den dev sponsorluk anlaşması !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fenerbahçe'den dev sponsorluk anlaşması !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fenerbahçe'den dev sponsorluk anlaşması !!!
    Gönderim Zamanı: 21-02-2009 Saat 19:45
 
 
 
 
 
 
Fenerbahçe Spor Kulübü ile Avea ve TT arasında 2013 yılına kadar sürecek yeni sponsorluk anlaşması, bugün Başkan Aziz Yıldırım ile AVEA CEO'su Cüneyt Türktan ve Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany'nin katıldığı bir toplantıda imzalandı.  
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribününde düzenlen basın toplantısında yapılan anlaşma gereği, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Telsim Tribünü'nun adı Türk Telekom Tribünü olarak değiştirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan başkan Aziz Yıldırım AVEA'nın sadece futbola değil, bir spor kulübü olan Fenerbahçe'nin bütününe sponsor olduğunu belirterek, "Bugün camiamız için üzücü bir gün. Emin Cankurtaran'ı kaybettik. Türk sporunun ve camiamızın başı sağ olsun. Ailesine metanet diliyorum. Aynı zamanda camiamız için önemli bir gündeyiz. 7 yıl önce forma reklamı olarak başlattığımız sponsorluğu geliştirerek bugünlere geldik. Cüneyt Bey'e teşekkür ediyorum. En kötü günlerimizde yanımızda oldu. Krizlerde desteğinizi bizden çekmediniz. Fenerbahçe'ye her türlü yardımı yaptınız. Bu sponsorluk anlaşmasının içindi Türk Telekom da yer alıyor. Onlara da teşekkür ediyorum. Umarım bu birliktelik uzun yıllar devam eder. Sponsorluk, kulüplerin yaşaması için çok önemli. Sponsorluklar hem maddi, hem manevi anlamda karşılıklı kurumlara güç katıyor. AVEA reklamlı formalarımızla Avrupa'da yapacağımız maçlarda elde edeceğimiz başarılar da AVEA'ya güç katacak. Teşekkür ediyorum. Fenerbahçe yalnız futbol değil Fenerbahçe spor kulübü. Bu anlamda bu sponsorluk anlaşması diğer branşları da kapsamakta. Maalesef amatör branşlara sponsor bulamıyoruz. Yeni anlaşma Kulübümüze yarıştığı her alanda başarı getirecek. Umarım bu birliktelik 2013'ten sonra da devam eder" dedi.

- TÜRKTAN: ''FENERBAHÇE'NİN YANINDA OLMAKTAN MUTLUYUZ'' -

Basın toplantısında söz alan AVEA CEO'su Cüneyt Türktan da, sponsorluk anlaşmasının her kes için hayırlı olmasını dileyerek, "Fenerbahçe Spor Kulübü, örnek rekabet anlayışı ile 100 yılı aşkın bir süredir Türk insanının kalbinde ayrı bir yer edinmiştir. Bu nedenle Fenerbahçe'nin yanında olmaktan ve onu desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Türk Telekom ile birlikte Fenerbahçe'yi desteklemekten dolayı mutluyuz. Spora katkı sağladığımız zaman Türkiye'ye katkı sağlamış oluyoruz. Fenerbahçe'ye katkı sağlayınca hem Türk sporuna ve Türkiye'nin tanıtımına, dolayısıyla Türkiye'ye destek oluyoruz. Tüm alanlarda gelişme için katkı yapacağız. Bu örnek stadı yapan Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- DOANY: ''TÜRK SPORUNA DESTEK VERİYORUZ'' -

Türk Telekom Genel Müdürü, Dr. Paul Doany ise "TT Grubu olar sporun içinde olmaktan dolayı mutluyuz. Tüm gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimine katkı yapmak için Türk sporuna destek veriyoruz. Amacımız spora ve Dünya çapında sporcu yetiştirilmesine katkı yapmak. Grup şirketlerimizden AVEA'nın desteği, Türk sporu adına önemli. Türk Telekom Tribünü'ne adımızı vermek Fenerbahçe'nin sponsoru olmaktan dolayı mutluyuz'' açıklamasını yaptı.

İmzaların atılmasından sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Asbaşkan Murat Özaydınlı, yapılan anlaşmadan elde edilecek mali gelirin daha önce yapılan açıklama uyarınca olduğunu vurguladı. Özaydınlı, "Bu hak Sportif A.Ş.'ye ait olduğu için, rakam belirttiğimiz gibidir" dedi.

Fenerbahçe'nin bir diğer asbaşkanı Ali Koç'ta Fenerbahçe'nin bu kriz ortamında çok büyük bir anlaşmaya imza attığını, bu tür anlaşmaların Türk sporuna katkı sağlayacağını söyledi.

- SARACOĞLU STADI'NDA DEV FENERBAHÇE FORMASI AÇILDI -

Bu arada törenin son bölümünde, AVEA'nın Fenerbahçe'ye hediye ettiği dev klasik çubuklu Fenerbahçe formasının, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimlerine ışık ve lazer gösterisi eşliğinde açılması bölümü yer aldı. Törene katılanlar, 1907 Tribünü'nün koltuklarından, Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye aday, iki kol arasındaki eni 78 metre ve boyu 72 metre olan, 5500 metrekare alana sahip, 1 ton 50 kg ağırlığındaki dev Fenerbahçe formasının ışık ve lazer gösterisiyle Fenerbahçe marşları eliğinde açılışını takip etti.

Boğaziçi Köprüsü'nün uzunluğunun iki katına eşit miktarda toplam 4.5 kilometre kumaş kullanılarak, 25 kişinin 10 gün aralıksız çalışmasıyla hazırlanan ve 30 katlı bir binanın boyuna eşit en genişliği bulunan formanın muhteşem açılış töreninden sonra, lazer ışıklarıyla eski Telsim Tribünü'ne Türk Telekom Tribünü ibareleri yazıldı. Gösterinin ardından imza töreni sona erdi.

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.