Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Eğitim Dünyası > Genel Kültür
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ağaç Burçunuz Nedir? Herkes yazsın..
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ağaç Burçunuz Nedir? Herkes yazsın..

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ağaç Burçunuz Nedir? Herkes yazsın..
    Gönderim Zamanı: 06-04-2008 Saat 12:32
Celtic astrolojisi agaçlara dayaniyormus. Ona göre dogdugunuz gün, hangi agaçtan geldiginizi ortaya çikariyor. Iste tarihler ve özellikleriniz.
 
Doğduğunuz güne bakarak hangi ağaçtan olduğunuzu tespit edin ve aşağıdaki yorumlardan Ağaç Falınıza bakın!

23-31 Aralik: Elma Agaci
1-11 Ocak: Köknar
12-24 Ocak: Karaagaç
25 Ocak-3 Subat: Selvi
4-8 Subat: Kavak
9-18 Subat: Sedir
19-28 Subat: Çam
1-10 Mart: Salkimsögüt
11-20 Mart: Ihlamur
21 Mart: Mese
22-31 Mart: Findik
1-10 Nisan: Üvez
11-20 Nisan: Akçaagaç
21-30 Nisan: Ceviz
1-14 Mayis: Kavak
15-24 Mayis: Kestane
25 Mayis-3 Haziran: Disbudak
4-13 Haziran: Gürgen
14-23 Haziran: Incir
24 Haziran: Hus
25 Haziran-4 Temmuz: Elma
5-14 Temmuz: Çam
15-25 Temmuz: Karaagaç
26 Temmuz-4 Agustos: Selvi
4-13 Agustos: Kavak
14-23 Agustos: Sedir
24 Agustos-2 Eylül: Çam
3-12 Eylül: Salkimsögüt
13-22 Eylül: Ihlamur
23 Eylül: Zeytin
24 Eylül-3 Ekim: Findik
4-13 Ekim: Üvez
14-23 Ekim: Akçaagaç
24 Ekim-11 Kasim: Ceviz
12-21 Kasim: Kestane
22 Kasim-1 Aralik: Disbudak
2-11 Aralik: Gürgen
12-21 Aralik: Incir
22 Aralik: Kayin


Açıklamalar

Kestane (Dürüstlük): Alışılmadık bir güzelliği vardır ama insanları etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neşelidir. Doğuştan diplomattır. Çok kolay huzursuzluğa kapılır ama her türlü ilişkisinde hassastır. Bazen olağandışı davranır. Sevgili bulmakta güçlük çeker.  

İncir (Hassasiyet): Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvan severdir. Sosyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardır. Akıllı ve pratiktir. 

Dişbudak (Hırs): Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır. 

Kayın (Yaratıcılık): İyi bir zevki vardır. Görünüşe ve kendi görüntüsüne önem verir. Materyalist sayılır. Hayatı ve kariyeri için çok ve düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez. Makul bir tiptir. Diyet ve sporla fizikine dikkat eder. 

Hus (Esinlenme): Hayat dolu, etkileyici, elegan, arkadaş canlısı, gösterişten uzak, mütevazı, aşırılıklardan hoşlanmayan, kaba şeylerden nefret eden biridir. Doğal ve sakin bir yaşamı tercih eder. Fazla tutkulu değildir. Hayal gücü yüksek ve az hırslıdır. Sakin ve uygun ortamlar yaratır. 

Sedir (Güven): Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sağlığına dikkat eden, kendine güvenen, başkalarına da biraz yukarıdan bakan biridir. Kararlı, sabırsız ve başkalarını etkilemeyi sever. iyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gerçek aşkını bekler. Çabuk karar verir. 

Selvi (Sadakat): Güçlü, fiziksel olarak kaslı, her ortama uyabilen, hayatla fazla uğraşmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır Yalnızlıktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadıktır. Modu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir. 

Karaağaç (Asil): Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisi altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.  

Köknar (Gizem): Sıradışı bir zevki vardır. Sofistike ve kadirşinastır. Güzel olan her şeyi sever. Dik başlı, çabuk mod değiştiren, bencil olmasına rağmen kendisine yakın olanlarla ilgilenen biridir. Çok mütevazı olduğu söylenemez. Hırslıdır. Memnun edilmesi zor bir sevgilidir. Çok arkadaşı vardır. Çünkü ona güvenebilirsiniz. 

Fındık (Olağanüstü): Çekici, anlayışlı, insanları nasıl etkileyeceğini bilen, fazla talepkar olmayan, sosyal hayatta aktif ve girişken hatta dövüşken biridir. Popülerdir. Psikolojik durumu çabuk değişir Kaprisli bir aşıktır. Ama dürüst ve eşine toleranslı davranır. Kusursuz bir yargı yeteneği vardır. 

Gürgen (Zevk sahibi): Cool bir güzel. Dış görünüşüne ve bakımlı olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayatı mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin olmaz. 

Ihlamur (Şüphe): Hayatin ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çalışkandır, tembelliği ve bencilliği hiç sevmez Streslidir. Yumuşak huylu ve merhametlidir. Arkadaşları için çekinmeden fedakârlık yapar. Becerikli olmasına rağmen bunları Değerlendirmesini bilmez. Mızmızdır. Kıskanç fakat vefalıdır. 

Akçaağaç (Özgür zeka): Hayal gücü ve orijinalliklerle dolu olmayan biridir. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenli, yeni deneyimlere aç biridir. Genellikle sinirli ve gergin bir yapısı vardır. Hafızası kuvvetlidir. Çok kolay öğrenir. Aşk hayati biraz karmaşıktır. Başkalarını etkilemeyi sever. 

Meşe (Cesaret): Sağlam yaradılışlı, cesur, güçlü, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu çok yoktur. İşini şansa bırakmayı sevmez. Ayaklarını yere sağlam basmak ister. Hareketlidir. 

Zeytin (Erdem): Güneşi, sıcak havaları sever. Makul biridir. Kibar duyguları vardır! Agresiflikten ve şiddetten kaçınır. Sakin ve toleranslıdır Adalet duygusu gelişmiştir. Hassas, kıskançlıktan uzak bir yapısı vardır. Okumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever. 

Çam (Titiz): Uyumlu ilişkileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edilebileceğini bilir. Doğal ve hareketli biridir. İyi bir partnerdir. Çok arkadaş delisi değildir. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner. Her şeyden kolay vazgeçebilir. İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir. 

Kavak (Tatminsiz): Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkadaşının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefik takılmayı sever. Ama her durumda güvenilebilir biridir. İlişkilerini de çok önemser. 

Üvez (Hassasiyet): Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak dikkat çekmeyi seven biridir. Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem bağımsız olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, tutkulu ve artistik özellikleri vardır. İyi bir es olur ama çok zor affeder. 

Ceviz (Tutku): Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardır. Spontandır. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur. Zor ve alışılmışın dışında bir estir Çok zor beğenir. Sadece takdir eder. Çok kıskanç ve tutkuludur. Uyum göstermek için fazla fedakârlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler üretir. 

Salkımsöğüt (Melankoli): Güzel ve çok melankoliktir. Etkileyicidir. Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir. Kaprisli ama dürüsttür. Başkalarının duygularına önem verir. Çabuk etki altında kalır ama beraber yaşanması zordur. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir. Aşıkken acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir.

Sizin ağaç burcunuz nedir?
 
Benim ağaç burcum sedir çıktı  :)


Düzenleyen GOLDMAN - 06-04-2008 Saat 13:18
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-04-2008 Saat 13:23
ıhlamur ağacı
Yukarı Dön
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-08-2008 Saat 13:49

bağzı ağaçların açıklamaları eksik galiba (ben sedir ağacıyım) paylaşımın için teşekkürler

Yukarı Dön
hayal@ Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 22-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hayal@ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07-09-2008 Saat 23:46
salkımsöğütmüş benim sezgilerim çok kuvvetlidir
Yukarı Dön
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-09-2008 Saat 22:43
Güzelmiş salkım söğüt fena değil
Yukarı Dön
hemşirerose Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hemşirerose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13-11-2008 Saat 22:54
BENİM CEVİZ AĞACI HEHE
Yukarı Dön
kasparow2 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 30-12-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kasparow2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-01-2009 Saat 07:05
Kavak (Tatminsiz): Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkadaşının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefik takılmayı sever. Ama her durumda güvenilebilir biridir. İlişkilerini de çok önemser..
yanlış ithamlar var ama yinede beni anlatuyor biras
Yukarı Dön
aherab Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 22-01-2009
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı aherab Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-03-2009 Saat 20:36
Akçaağaç (Özgür zeka) benimki bana yakın açıkçası
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.157 Saniyede Yüklendi.